fbpx

Ivana Delač Đolo otkrila tajnu svoje lijepe i zdrave kose!

Priče iz Marcele…

Najviše volim moderne valove po kojima je salon poznat, kaže lijepa Ivana

Ivana Delač ĐoloBivša Miss Universe i danas uspješna poslovna žena, Ivana Delač Đolo, za portal Scena.hr otkrila je tajnu svoje lijepe kose. Kaže kako dva do tri puta na tjedan posjećuje frizerski studio ‘Marcela‘ gdje se izvrstan tim stilista brine o njezinoj kosi.

Scena: Koliko često idete u studio Marcela?
S frizerskim salonom Marcela surađujem od otvorenja njihovog salona u Ilici, a budući da se nalaze na čak četiri lokacije, jednostavno ih je pronaći. Njeguju mi kosu godinu dana. Na frizuru odlazim dva do tri puta tjedno.

Scena: Koje frizure su vam bile najbolje?
Uistinu imaju izvrstan tim stilista koji vrlo dobro savjetuju svoje klijentice što im najbolje stoji. Frizure biramo zajedno ovisno o prigodi. Osobno najviše volim moderne valove po kojima je salon poznat, ali i neformalno podignutu kosu.

Ivana Delač ĐoloScena: Jeste li ikad na kosi napravili neku veliku promjenu?
Dugo godina sam imala dugu kosu, boju sam mijenjala od svijetlo smeđe do crne. Veća promjena je bilo šišanje tridesetak centimetara dužine u atraktivan bob sa šiškama. To mi se sviđa i sigurno ću  ga kroz godinu, dvije to ponoviti.

Scena: Koje tretmane u salonu najčešće koristite?
Maske i pakunzi za kosu su obavezni, no jednom na mjesec stavljaju mi i botoks za njegu kose. To mi je pravo otkriće moram priznati. Kosi daje posebnu mekoću i sjaj. Kosa pod botoks tretmanom nekako brže raste i učestalo feniranje joj ne šteti.

Scena: Što salon Marcela izdvaja od ostalih?
Ja bih rekla izvrstan tim mladih stilista koji izbjegavaju škare jer svojim klijenticama najbolje njeguju kosu i puštaju je da raste zdrava i sjajna. Dostupni su na četiri lokacije, u Ilici 49,  Hvarskoj 10, Shopping centru Prečko i Velikoj Gorici. Studio Marcela je poznat i po modnim editorijalima od kojih je najljepši onaj morskih sirena, a koliko čujem još je jedan u pripremi.

Ivana Delač ĐoloScena: S koliko godina ste prvi put otišli frizeru?
Ne sjećam se. Vjerojatno kao dijete na prvo šišanje.

Scena: Koje trikove su vam otkrili u salonu kad ne stignete frizeru?
Sve trikove sam naučila kao Miss Universe Hrvatske kad sam 2003. godine išla na svjetski izbor u Panamu. Naime, stotinjak misica iz cijelog svijeta dvadesetak dana se mora uređivati za razna događanja, snimanja, a frizeri vas uzmu u ruke za ‘final touch’ kako bi odradili završni styling. Tako da jednostavno morate naučiti raditi sami sebi frizure i dobro se fenirati.

Scena: Najugodniji trenuci u salonu su kad…?
Sjednete za bazen, a u studiju Marcela krene opuštajuća glazba i aromaterapija vlasišta uz masažu.

Foto: Studio Marcela