fbpx

Održana humanitarna prodaja majica za 19. Terry Fox Run

Zagreb…

Terry Fox Run, Jelena Pavičić VukičevićUsusret humanitarnoj trci Terry Fox Run, koja će se održati iduće nedjelje 23. rujna s početkom u 16.00 sati na zagrebačkom jezeru Jarun, jučer je održana humanitarna prodaja majica u Bogovićevoj ulici.
Brojni volonteri, prijatelji trke i osobe iz javnog života prodavale su majice s vizualom akcije po simboličnoj cijeni od 50.00 kuna. Akciju su svojim dolaskom podržali zamjenica i izaslanica gradonačelnika Grada Terry Fox RunZagreba dr. sc. Jelena Pavičić Vukičević, Veleposlanik Kanade u Hrvatskoj Nj.E. g. Daniel Maksymiuk te brojni drugi.
– Cjelokupan iznos prikupljen u okviru ovogodišnjeg izdanja akcije bit će doniran Institutu Ruđer Bošković, za znanstvena istraživanja raka – poručuju organizatori.
Organizatori podsjećaju da u središnjem događanju ove humanitarne akcije, trci na Jarunu, u nedjelju 23. rujna mogu sudjelovati svi zainteresirani građani trčanjem, hodanjem, rolanjem i vožnjom bicikla, ali i kupnjom majice Terry Fox Run.
Program na zagrebačkom Jarunu započinje u 14.00 sati i trajat će do 18.00 sati, a početak trke zakazan je za 16.00 sati.

Foto: Press