fbpx

Mislav Čavajda najbolji, show napustio Damir Hoyka!

Mislav ČavajdaPrva emisija 8. sezone HRT-ova showa Ples sa zvijezdama donijela je i prvo ispadanje – show je napustio Damir Hoyka dok je najviše bodova žirija za svoj nastup osvojio Mislav Čavajda. Damir i njegova plesna partnerica Tihana Matijaščić za svoju su izvedbu slowfoxa dobili 17 bodova žirija, a član žirija Dinko Bogdanović rekao je kako je u izvedbi bilo premalo koreografskog plesa, s čime se složio i Elio Bašan.
– Ja sam ušao u show bez ikakvih očekivanja, bilo je lijepo. Naučio sam nešto što mi je bilo tabula rasa prije nego što sam krenuo i izašao sam iz njega bogatiji za dva plesa, nova prijateljstva i iskustva – rekao je Damir u svojim prvim dojmovima nakon ispadanja.
Najbolji večeras bio je Mislav Čavajda te je za svoj je cha cha cha dobio 36 bodova i pohvale žirija.
– Puno sam vježbao, bilo mi je bitno da se osjećam dosta sigurno. Dojmovi iz emisije su sjajni, baš mi se nekako čini da bi ovo mogao biti najzabavniji period mog života – rekao je Mislav.
– Vrlo ste skladan par i plesački i glumački. Meni je to večeras najbolji ples – rekao je Dinko Bogdanić za Mislavov ples sa partnericom.
Drugoplasirani večeras bili su Iva Mihalić i Robert Schubert, koji su za svoj cha cha cha dobili 33 boda. Ornela Vištica i Marko Herceg plesali su slowfox, za koji su dobili 29 bodova i pohvale žirija. Nevena Rendeli i njezin partner Patrik Majcen večeras su sa 27 bodova bili na 4. mjestu koje im je žiri dodijelio za njihov slowfox, uz kritike tradicionalno najstrožeg Davora Bilmana. Tek jedan bod iza njih, s 26 bodova, bili su Ronald Braus i Ana Domišljanović koji su plesali cha cha cha.
– Ovo mi je zbilja bilo nešto novo. Imam lijepu partnericu i ako ništa drugo bilo nam je prekrasno trenirati – rekao je Ronald pred stručnim žirijem. Žiri je njegov nastup ocijenio kao ritmički točan.
Žanamari Lalić i Damir Horvatinčić  plesali su cha cha cha, i dobili 24 boda te zauzeli 6. mjesto po broju bodova. S njima izjednačeni po broju bodova bili su Sanda Dubravčić i Nicolas Quesnoit sa 24 boda koji su otplesali slowfox. Dva boda iza njih, sa 22, bili su popularni Giuliano i njegova partnerica Marija Stošić koji su plesali cha cha cha.
– Bitno je da idemo dalje. Suci nas baš nisu obdarili s dobrim ocjenama, ali dali smo sve od sebe. Najvažnije je da smo stvarno uživali i zabavljali se – rekao je Giuliano. Janko Popović Volarić i Valentina Walme za svoj su slowfox večeras dobili 20 bodova, a više od plesnog umijeća žiriji je pohvalio Jankov smisao za humor.
Posebna gošća prve emisije bila je Jelena Rozga, a druga emisija na rasporedu je sljedeće subote kada nas očekuje novo ispadanje. Tko će biti najbolji, a tko ispasti doznajte 9. studenoga na HRT 1 iza 20 sati.

Foto: Press Scena.hr