fbpx

The Voice: Završili Nokauti u koje je ušlo 40 natjecatelja

Show…

The Voice HrvatskaBilo je napeto do posljednjeg trenutka do posljednje mentorske odluke o tomu koga će povesti u nastavak natjecanja The Voice Hrvatska. U subotnjoj emisiji smo vidjeli nastupe preostalih natjecatelja u Nokautima, ali i nastupe onih koji su u prošle dvije emisije ili večeras zborili drugu priliku i još jednim nastupom pokušali izboriti nastup u dvobojima.
Nakon što su završili nokauti svih timova uslijedilo je pripetavanje, odnosno nastupi natjecatelja kojima su mentori dali drugu priliku za nastavak natjecanja i mogućnost da još jednom izvedu pjesmu kako bi mogli donijeti konačnu odluku. Prvi su nastupili Maria Florencia Celani i Ivo Kralj iz tima Massimo. U pripetavanju je bila bolja Maria Florencia. Sretna sam, ne mogu to vjerovati, a žao mi je Ive, kazala je nakon odluke Maria Florencia.
Kao da večeras nije bilo dovoljno šokova, evo ih još, najavio je Davor Gobac nastup svojih dviju natjecateljica koje su nastupile u pripetavanju, Dora Juričić i Iva Islambegović. Gobac im se nakon njihovih izvedbi, primio ih za ruke kao sudac boksačkog meča, pogledao u strop, zavapio: «Bože, oprosti», i podignuo u zrak Dorinu ruku i time donio svoju konačnu odluku.
Molim vas otpjevajte to najbolje što znate, preporučila je Vanna, Albini Grčić i Mii Reba koje su borile za ostanak u showu. Kako sam i najavila zasebne se i neusporedive jedna s drugom, kazala je Vanna i objavila da u nastavak showa vodi Albinu koja se rasplakala od sreće, a suze nije mogla sakriti ni Vanna.
Iz tima Ivan nastupile su Ines Nožica i Bernarda Bobovečki. Ovo je jako stresna situacija, a mi sada možemo samo reći što želimo dalje u svojemu timu, kazao je Ivan i objavio da u nastavak natjecanja vodi Bernardu.
Tako su završili Nokauti u koje je ušlo 40 natjecatelja koji su se uspjeli izboriti za mentorsku naklonost na Audicijama. Sada ih je 24-oro, po šestoro u svakom timu. Sljedeće subote gledat ćemo Dvoboje u kojima će njih šestoro nastupiti s po tri dueta. Mentori će odlučiti koga vode dalje i koga će preuzeti iz drugih timova, a nakon završetka emisije bit će poznata imena 16 natjecatelja koji će nastupiti u emisijama uživo kada će se u odlučivanju mentorima pridružiti i gledatelji.

Foto: Press – Dario Njavro/HRT