fbpx

5. sezona serije Tko ubija u Brokenwoodu od petka na TV

Na HRT-u Tko ubija u Brokenwoodu

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od petka, 24. rujna 2021. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u udarnom terminu od 21.00 sat započinje s prikazivanjem pete sezone serije Tko ubija u Brokenwoodu.

Brokenwoodu

U Brokenwoodu se održava godišnji poljoprivredni sajam, prava novozelandska fešta. U predahu od natjecanja u striženju ovaca, za najbolje tele i najboljeg cjepača drva posjetitelji mogu uživati i u raznim vožnjama u luna-parku.

Brokenwoodu

Sunčano je vrijeme, idealno za obiteljsku zabavu, a ove godine osobito je popularan Vlak duhova. Harold Wilbury nabusiti je organizator sajma koji sjedne u vlak kako bi provjerio njegovu sigurnost, ali u tunelu se nasmrt isprepada.

Na kraju pruge u vagonu ga nađu razrogačenih očiju i mrtvog, pretpostavlja se da je uzrok smrti infarkt. Kad netko umre od straha, nitko ne pomisli odmah da je posrijedi ubojstvo, nego jednostavno peh.

No koliko je uistinu strašna ta vožnja Vlakom duhova? Breenu je u sjećanju iz djetinjstva ostala kao jezovita, ali zapravo se sastoji od kartonskih vještica, umjetnih paukova, Drakuline lutke i generatora dima. Dakle, nije baš da ledi krv u žilama.

Obdukcijom je utvrđeno da Haroldov infarkt ipak nije bio prirodna smrt , netko ga je predozirao natrijevim kloridom. Začudo, proročica iz luna-parka Madame Magdalena tu je tragediju predvidjela. Je li to slučajnost ili samo dokaz da su njezina proročanstva istinita?

24. rujna na HRT-HTV2 u udarnom terminu od 21.00 sat
Tko ubija u Brokenwoodu

Foto: Press