Antonija Šola sanjala izazov!
By redakcija On 5 tra., 2014 At 09:55 PM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

MasterChef…

Na redu je i četvrta eliminacija Celebrity MasterChefa

Antonija ŠolaIza posljednje skupine naših celebrity kandidata je prvi izazov u MasterChef kuhinji, a u osmoj epizodi bit će vrijeme za nove avanture.
– Sanjala sam da filetiram ribu, najozbiljnije! Žiri, ribe i filete – sve to sam sanjala – rekla je Antonija Šola.
I neće biti daleko od istine jer će u novom izazovu akcent biti upravo na ribi, ali ne na njezinom filetiranju već na prepoznavanju vidom i opipom. Kandidati će za raspoznavanje osam različitih vrsta ribe imati dvije minute, a onaj koji ostvari najveći broj točnih odgovora steći će prednost u sljedećem, eliminacijskom izazovu.
Antonija u ovom trenutku nade polaže u apsolutno nemoguće.
– Nadam se da će mi ribe nešto govoriti pa ću onda ja znati o čemu se radi – dodala je kroz smijeh Antonija.
– Sama pomisao na sirovu ribu mi je bila prilično zastrašujuća – priznaje Ivana Husar Mlinac, kao i da o ribama ne zna puno. Autor najboljeg jela s potpisom iz prethodne epizode u ovom će izazovu imati prednost u obliku dva boda bonusa.
Koji će celebrity moliti ribu da mu kaže svoje ime, hoće li se među morskim ribama u izazovu naći i neka riječna, tko će briljirati u novom izazovu te tako izboriti prednost u Stres testu, a tko će se oprostiti od najpoznatije reality kuhinje, ne propustite saznati sutra, u novoj epizodi Celebrity MasterChefa.

Foto: Press

comment closed