fbpx

Uršula Tolj: Promičimo hrvatsko – izravan prijenos 82. Zlatne igle

Na HRT…

Vjerujem da će ljubitelji mode i ovoga puta iskreno uživati u izravnome prijenosu privlačne modne revije, poručuje Uršula Tolj

Uršula Tolj– Već niz godina kao urednica surađujem s Udruženjem obrtnika grada Zagreba u pripremama i izvedbi Zlatne igle te se svake godine tomu iznova radujem. Poseban je to sadržaj za televiziju i nastojimo ga svake godine osvježiti nekim drukčijim pojedinostima. S redateljem Zoranom Nikolićem osmišljavamo jedinstvene načine za predstavljanje modnih kreatora u kratkim najavnim filmovima. Vjerujem da će ljubitelji mode i ovoga puta iskreno uživati u Uršula Toljizravnome prijenosu privlačne modne revije iz studija Anton Marti Hrvatske radiotelevizije te da će svatko na toj modnoj pisti pronaći i nešto za sebe. Promičimo hrvatsko – poručuje HRT-ova urednica i voditeljica Zlatne igle Uršula Tolj.
U subotu 7. listopada na Drugome programu Hrvatske televizije u 20.05 sati gledatelje očekuje izravan prijenos najdugovječnije modne revije zagrebačkih obrtnika Zlatna igla koja se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović. Modnom će se pistom 82. put prošetati manekenke i manekeni najavljujući novu modnu sezonu.
Osim na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) Zlatna igla moći će se pratiti i na mobilnim uređajima, tabletima i računalima s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Foto: Press