fbpx

Borna Sosa: Želimo pobjedom ‘zatvoriti’ sezonu!

Zagreb…

Borna Sosa– Čeka nas zadnja domaća utakmica ove sezone i želimo biti pravi. Istra nije u nekoj formi, dapače, ali nama to ništa ne znači jer svi protiv Dinama igraju opušteno i mogu biti opasni. Moramo biti pravi, želimo osvojiti tri boda i tako se približiti naslovu – rekao je 18-godišnji Borna Sosa.
Dinamo danas u 19,00 sati utakmicom 34. kola protiv Istre 1961 ‘zatvara’ sezonu na Maksimiru. Zadnju domaću utakmicu Modri su najavili u ‘jakom sastavu’. Marko Pjaca, Domagoj Antolić, Gordon Schildenfeld, Marko Rog i Ante Ćorić te najmlađi među njima Borna Sosa su došli pred novinare. U kratkim razgovorima od po nekoliko minuta igrači Dinama popričali su sa svim novinarima pojedinačno, a teme su bile brojne: iduća utakmica, završnica sezone, osvrt na sezonu iza nas, trenutci koji su je obilježili, Europsko prvenstvo i druge.
– Imali smo stvarno burnu sezonu iza nas u kojoj se dogodilo puno toga što nije direktno vezano uz nogomet, ali naravno da je itekako utjecalo na momčad. Ipak, igrali smo vrlo dobro u Ligi prvaka i ostavili kvalitetan dojam, a desetak dana prije kraja sezone smo na pragu duple krune tako da možemo biti zadovoljni. Naravno, ništa nije gotovo i moramo biti na visokoj razini u ovih par utakmica do kraja da bi na kraju mogli s ponosom pogledati na sezonu iza nas – rekao je kapetan Modrih Domagoj Antolić.

Foto: Press