fbpx

Kapetan zlatne generacije Borna Sosa potpisao ugovor!

Zagreb…

Borna Sosa– Presretan sam i teško mi je uopće trenutno naći riječi kojima bih opisao osjećaje. U Dinamu sam od svoje osme godine, Dinamo je moj klub i oduševljen sam što mi je pružena ovakva prilika. Na meni je nastaviti raditi, svaki dan davati sve od sebe i kada dobijem priliku napraviti sve da je što bolje iskoristim – ispričao je u jednom dahu simpatični Borna Sosa koji će za nekoliko dana proslaviti sedamnaesti rođendan.
Svečano je bilo jučer u Plavom salonu gdje je višegodišnji ugovor s najdražim klubom potpisao Zagrepčanin Borna Sosa, sjajni bočni igrač i kapetan fantastične generacije ‘zlatnih’ kadeta.
– Borna je tip modernog bočnog igrača, odličan u fazi obrane i napade, a o njegovim ljudskim kvalitetama dovoljno govori što nosi kapetansku traku. On je Borna Sosasvakako budućnost našeg kluba, a nastavi li se ovako razvijati i vrlo bliska budućnost – rekao je voditelj nogometne škole Dinamo Marijan Vlak.
Borna Sosa je rođen u Zagrebu, odrastao je u Prečkom, a u Dinamo je došao s osam godina. Talentirani mladić prošao je sve uzraste Dinama, igra na poziciji lijevog bočnog, a osim sjajnih igračkih osobina treneri i suigrači koji su s njim radili već godinama hvale Bornu i kao osobu. Mladić je već igrao i za prvu momčad kad je ekipa u listopadu gostovala na turniru u Vukovaru.

Foto: Press