fbpx

Talentirani kadet veznjak Fintić potpisao ugovor za Dinamo!

GNK Dinamo…

Dinamo– Nemam riječi kojima bih opisao koliko sam u ovom trenutku ponosan i sretan. Sinoć sam jedva zaspao od sreće i nikako nisam mogao dočekati jutro. Ipak, ‘zapisao’ sam si u glavi da se želim zahvaliti svim trenerima koji su me trenirali, a posebno gospodinu Iveziću iz Dugog Sela i mom sadašnjem treneru gospodinu Bandiću koji su zaista uvijek bili uz mene i pružali mi podršku. Naravno, obitelj je također uvijek bila tu – rekao je Matija.
Svečano je bilo u Plavom salonu Maksimira gdje je ugovor s Dinamom potpisao talentirani 16 godišnji ofenzivni vezni Matija Fintić.
Puno igrača je u bogatoj klupskoj povijesti potpisalo za Dinamo, ali osjećaj sreće i ponosa koji u tom trenutku imaju domaći igrači svakako je nešto što se teško može opisati riječima. Tako je bilo i s Matijom koji je u Dinamo došao prije tri godine iz Sesveta.
– Matija je izuzetni talent, ofenzivni vezni igrač koji igra u oba smjera i vjerujemo kako je pred njim prava karijera. Činjenica što je potpisao ugovor mu je pohvala za dosadašnji rad i znak da u klubu računamo na njega, ali ovo mu je isto tako i velika obaveza da nastavi s radom i svakoga dana bude sve bolji  – rekao je direktor nogometne škole Marijan Vlak.
Kako je direktor Vlak i rekao, ovo je ‘novi početak’ za Matiju pred kojim je još puno rada i truda da bi ispunio svoj potencijal. Nastavi li ovako kao do sada – nema razloga za brigu.

OSOBNI KARTON
Ime i prezime: Matija Fintić
Datum i mjesto rođenja: 12.6.1997., Zagreb
Pozicija: Ofenzivni vezni
Idol: Andres Iniesta

Foto: gnkdinamo