fbpx

Igrači Dinama gostovali u HNK Zagreb

Zagreb…

Igrači i uprava lidera 1. hrvatske malonogometne lige, Futsal Dinama bili su u ponedjeljak navečer gosti HNK Zagreb na predstavi Tko pjeva zlo ne misli

HNK Zagreb– Ova predstava slijedi europsku kazališnu praksu koja kultne filmove tretira kao kulturno blago i tako nadahnjuje nove generacije gledatelja. Naša je predstava smještena na Gornji grad gdje obitelj Šafranek živi u svojim svakodnevnim purgerskim udobnostima, a s obzirom na to da su ovi dečki prava purgerska škola, drago mi je da su nas posjetili i pogledali ovu hit predstavu zagrebačkoga Hrvatskog narodnog kazališta – rekla je intendantica HNK Zagreb Dubravka Vrgoč.
Igrači i uprava lidera 1. hrvatske malonogometne lige, Futsal Dinama bili su u ponedjeljak navečer gosti Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu na predstavi Tko pjeva zlo ne misli. Kazališni remake jednog od najgledanijih hrvatskih filmova oduševio je igrače koji su se na kratko vratili u stari Zagreb u razdoblje između dva svjetska rata.
HNK ZagrebPredsjednik kluba Matija Đulvat zahvalio je intendantici HNK Zagreb na pozivu i izrazio nadu kako je ovo početak dugoročne suradnje HNK Zagreb i Futsal Dinama te spajanja zagrebačke kulture i sporta.
– Mislim da je ovo za sve nas između prvenstvenih utakmica najbolji način za odmor, ali i prilika da se svi upoznamo s obzirom na to da imamo iste vizije urbanog Zagreba. Dobro smo se nasmijali i preporučujem svim našim članovima i navijačima da ulove vrijeme i dođu pogledati ovu predstavu – kazao je Đulvat.
Na kraju je iskoristio priliku da intendanticu HNK, ali i cijelu glumačku postavu predstave Tko pjeva zlo ne misli pozove na jednu od predstojećih utakmica Futsal Dinama što je odmah prihvaćeno.

Foto: Press