fbpx

GNK Dinamo za Mislava i akciju: Mislavov prvi korak!

Humanitarno…

GNK DinamoSportski klubovi diljem Hrvatske pokazali su još jednom svoju humanu stranu, pa tako i najtrofejniji hrvatski nogometni klub GNK Dinamo. Ovoga puta svi su se ujedinili u humanitarnoj akciji ‘Mislavov prvi korak‘ kojom se pomaže 14-godišnjem dječaku Mislavu koji boluje od cerebralne paralize. Zbog sve veće deformacije i bolova u stopalima, Mislavu su potrebni operativni zahvati stopala na Dječjoj ortopedskoj klinici u Aschau im Chiemgau, a operacijom i ortozama ovaj bi hrabri dječak dobio veliku šansu da bolovi prestanu te da napokon prohoda.
GNK Dinamo se kao i ostali hrvatski klubovi te Hrvatski nogometni savez, uključio donacijom potpisanih dresova igrača koji će biti ponuđeni na aukciji. Aukcija je počela jučer, petak 12. prosinca i traje do 21. prosinca, a licitirati se može na web stranici aukcije.hr ili na broj telefona 01/65-363-00. Dresovi će biti dostavljeni novima vlasnicima nakon što licitacija završi odnosno nakon što licitirana sredstva budu doznačena na račun Udruge Baranjski leptirići. Prvotimci GNK Dinamo koji su se uključili u humanitarnu akciju u ime modroga kluba su Josip Šimunić, Jozo Šimunović, Duje Čop, Marcelo Brozović i Domagoj Antolić.
Ovo je jedinstvena prilika za njega, dječaka koji cijeli život prati sport i kojemu je životni san postati sportski komentator.

Foto: Press