fbpx

Marcelo Brozović s ekipom isprobavao Cruyff tenisice!

Zagreb…

Marcelo BrozovićNa današnjem predstavljanju Cruyff tenisica igrači GNK Dinamo su imali priliku isprobati tenisice iz najnovije kolekcije ove poznate modne marke. Marcelo Brozović, Domagoj Antolić, Ante Čorić, Josip Pivarić i Duje Čop sa zanimanjem su razgledavali novu ponudu tenisica u modnoj meki za ljubitelje tenisica, dućanu Shoetique.
Modni brend Cruyff
Kao igrač iz ranih dana profesionalnog nogometa, Cruyff se jednostavno nije mogao naviknuti na određene stvari. Jedna od njih bila je činiti i nositi ono što mu drugi nalažu. Upravo ga je ta svakodnevna neudobnost inspirirala da pokrene vlastiti sofisticirani sportski brand u Barceloni 1979. godine. Marcelo BrozovićŽelio je zauvijek eliminirati zastarjelu sportsku odjeću. 1982. godine Cruyff je započeo suradnju s talijanskim dizajnerom Emidiom Lazzarinijem koji je prvi uveo funkcionalnost i eleganciju u svijet sportske odjeće.
SHOETIQUE je originalni hrvatski brend luksuzne obuće koji prvi i zasada jedini na hrvatsko tržište donosi brendove Cruyff Classics, Lascolana iMeyba. Prodajno mjesto smješteno je u samom centru grada Zagreba u Masarykovoj ulici broj 10. U kratkom roku SHOETIQUE je postao jedno od omiljenih mjesta koje posjećuju modni znalci. SHOETIQUE nudi brendove koji svojim dizajnom prate najnovije trendove i svrstavaju se uz bok s ekskluzivnim svjetskim brendovima kojima konkurira pristupačnijom cijenom i vrhunskom kvalitetom izrade.  Brendovi koje zastupa, odišu luksuznim i sportskom izgledom, što najbolje sažima filozofija Cruyff Classics brenda u sloganu Football luxury.
Neke od poznatih osoba koji uživaju u brendu Cruyff Classics su: Charles Puyol i Xavi igrači FC Barcelone, Michael Razinger i Bojan Krkić bivši igrači FC Barcelone, kao i legende svjetskog nogometa Dennis Bergkamp i Marco Van Basten, kao i mnoge druge osobe iz javnog života kulture i sporta.

Foto: Press