Davor Šuker o Ancelottiju: Naviknuti smo na neistine
By redakcija On 19 lis., 2017 At 02:51 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

HNS…

Vijest o Ancelottiju je tipična ‘false notizie’, poručuje Davor Šuker

Davor Šuker– Razočaran sam što je svjetski ugledni medij kao što je La Gazzetta dello Sport izvor ovakve dezinformacije, tipične ‘false notizie’, kakvu uobičajeno plasiraju manje respektabilni mediji u potrazi za senzacijama. Mogu samo reći kako je izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić i da smo svi isključivo fokusirani na utakmice protiv Grčke u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo – rekao je predsjednik HNS-a Davor Šuker.
Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker reagirao je priopćenjem na medijsku vijest koju je objavio La Gazzette dello Sport o pregovorima s Carlom Ancelottijem o preuzimanju hrvatske reprezentacije.
– Naviknuti smo da većina hrvatskih medija požuri prenijeti ovakvu neistinu – kod nas svaka vijest koja za cilj ima destabilizaciju ili omalovažavanje Saveza dobije zapaženi prostor u medijima. To, nažalost, nije ništa novoga, ali mi ćemo nastaviti raditi u interesu hrvatskog nogometa. Zato uoči ovih odlučujućih utakmica pozivam sve na zajedništvo, a medije na objektivnost i na istinu – zaključio je Davor Šuker.

Foto: Press – HNS arhiva

comment closed