Davor Šuker o Ancelottiju: Naviknuti smo na neistine
By redakcija On 19 lis., 2017 At 02:51 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

HNS…

Vijest o Ancelottiju je tipična ‘false notizie’, poručuje Davor Šuker

– Razočaran sam što je svjetski ugledni medij kao što je La Gazzetta dello Sport izvor ovakve dezinformacije, tipične ‘false notizie’, kakvu uobičajeno plasiraju manje respektabilni mediji u potrazi za senzacijama. Mogu samo reći kako je izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić i da smo svi isključivo fokusirani na utakmice protiv Grčke u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo – rekao je predsjednik HNS-a Davor Šuker.
Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker reagirao je priopćenjem na medijsku vijest koju je objavio La Gazzette dello Sport o pregovorima s Carlom Ancelottijem o preuzimanju hrvatske reprezentacije.
– Naviknuti smo da većina hrvatskih medija požuri prenijeti ovakvu neistinu – kod nas svaka vijest koja za cilj ima destabilizaciju ili omalovažavanje Saveza dobije zapaženi prostor u medijima. To, nažalost, nije ništa novoga, ali mi ćemo nastaviti raditi u interesu hrvatskog nogometa. Zato uoči ovih odlučujućih utakmica pozivam sve na zajedništvo, a medije na objektivnost i na istinu – zaključio je Davor Šuker.

Foto: Press – HNS arhiva

comment closed