fbpx

Predstavljen gostujući dres GNK Dinamo!

Nove boje…

GNK DinamoPrvotimci GNK Dinamo Ante Ćorić, Marko Pjaca i Paulo Machado u lijepoj su sportskoj priči imali čast prvi isprobati novi gostujući dres Dinama. Prekrasan Puma žuti dres s crnim vertikalnim linijama od sada će biti zaštiti znak modre momčadi na gostujućim utakmicama. Kako bi igrači mogli isprobati dresove prije nastupa u nekoj gostujućoj utakmici, klub je odlučio svojim modelima prirediti zabavno sportsko iznenađenje. Mladi igrači Dinama s velikim su zanimanjem stigli na lokaciju sastanka gdje su zatim imali priliku sudjelovati u footgolfu – novom sportu koji ujedinjuje ekskluzivnost i preciznost golfa sa zabavom nogometa.
Osvježenje u kolekciji Dinamovih dresova vuče konce u slavnoj modroj povijesti i svima poznatoj generaciji 1967. koja je osvojila istaknuti Kup velesajamskih gradova. Modra momčad tada je na gostovanjima nastupala u prugastom crno-žutom dresu, a na ovaj način Dinamo će u uspješnu klupsku sadašnjost pokušati unijeti i dašak te vrijedne zlatne povijesti.
Predstavnici modre svlačionice bili su zadovoljni druženjem na footgolfu te su dali odlične ocjene i pohvale za novi žuti dres u kojem će nastupiti već u subotu, 9. kolovoza, na gostovanju kod NK Osijek u Gradskom vrtu.

Foto: Press