fbpx

Igrači GNK Dinamo u zajedničkom druženju!

Kornati…

GNK Dinamo– Ovakve stvari su super za dodatno podizanje atmosfere koja je nakon Petrolula ionako odlična. Malo ćemo ovdje uživati, ali naravno da nam je svima u glavama već nedjelja, Poljud i najveća utakmica našeg nogometa – izjavio je jedan od strijelaca s jučerašnje utakmice Duje Čop.
GNK DinamoNakon pobjede u play offu Europa lige nad rumunjskim Petrolulom ekipa Modrih otišla je na zasluženi kratki odmor i teambuilding prije velikog derbija na Poljudu. Iako su malo odahnuli nakon jučerašnje pobjede, igrači su s velikim nestrpljenjem čekali današnji ždrijeb kako bi vidjeli koje momčadi ih čekaju u predstojećim utakmicama.
– Rano smo počeli s pripremama i igrači su imali tek koji slobodan dan tako da nitko zapravo nije bio na moru pa smo iskoristili ovo gostovanje i odlučili malo promijeniti rutinu. Momčad je umorna, imali smo puno teških utakmica i vjerujemo da će se na ovom druženju napuniti dobrom atmosferom za utakmicu na Poljudu poslije koje slijedi zasluženi odmor – rekao je trener Zoran Mamić.
Iako umorni, Modri nisu propustili priliku zaigrati nogomet u malo opuštenijem izdanju. Domagoj Antolić igrač koji je jučer na najbolji mogući način završio utakmicu izjavio je:
– Došli smo se malo opustiti i zajedno proveseliti, ali nismo došli ovdje na odmor jer u nedjelju igramo derbi u kojem želimo biti pravi. Umorni smo,ali za utakmicu protiv Hajduka to uopće nije bitno jer je ona sama po sebi toliki motiv da umor i svi ostali mogući problemi nestanu te sekunde kad se istrči na teren.

Foto: GNK Dinamo
Fotogalerija: [nggallery id=453]