fbpx

The Voice – Najljepši glas Hrvatske: Indira je mentorica!

HRT…

Oduševljena sam i pozivam sve svoje obožavatelje koji znaju pjevati, a nisu se još prijavili, da to svakako učine, rekla je lijepa pjevačica

IndiraNjezina uloga, kao i uloga još troje uglednih glazbenika čija imena javnost nestrpljivo očekuje, bit će odabir kandidata ovog jedinstvenog natjecanja. Energična pjevačica dance skupine Colonia, Indira Levak, mentorica je multimedijskog projekta Hrvatske radiotelevizije ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske‘. Prijave su otvorene do 19. listopada, a tijekom predizbora, koji će se održati u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu, odabrat će se kandidati koje će mentori prvi put vidjeti na audiciji u televizijskom studiju. Mentori će odabrati svoje kandidate jedino na temelju glasa. Indira i kolege na audiciji ne mogu vidjeti kandidate. Sjede u posebnim stolcima, kandidatima okrenuti leđima i nemaju baš nikakvu mogućnost suditi im na temelju izgleda ili scenskog nastupa. Pritiskom na tipku ‘Moj glas’ mentori odabiru kandidata za daljnje natjecanje i u tom trenutku stolac im se automatski zaokrene. Tada se prvi put suoče se s kandidatom. Četiri mentora izabrat će tako najbolje glasove u svoje ekipe i poučavat će ih zajedno s glazbenim stručnjacima, svojim savjetnicima.
Indira je oduševljena ulogom mentorice.
– Oduševljena sam pozivom HRT-a da budem mentorica u showu The Voice – Najljepši glas Hrvatske. Pozivam sve svoje obožavatelje koji znaju pjevati, a nisu se još prijavili, da to svakako učine. Voli vas Indira! – rekla je lijepa pjevačica.

The Voice‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske’ jedinstveno je natjecanje u kojemu stas, držanje i ljepota nisu presudni.  Posebnost toga natjecanja jest i u tomu što svi natjecatelji, bili oni amateri, školovani pjevači ili izvođači s malo ili puno profesionalnog iskustva, ni u jednom trenutku ne moraju biti nešto što ne žele. Kandidati naime sami odabiru svoj glazbeni žanr kroz koji će se predstavljati javnosti. Ukratko, ako ne volite format talent showa, onda ćete obožavati ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske’.  Pri odabiru kandidata ocjenjuje se samo – glas. Upitnik za prijavu kandidati mogu pronaći na internetskoj stranici voice.hrt.hr.
‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske’ natjecateljski je glazbeni show nastao prema originalnom televizijskom formatu The Voice of…  u vlasništvu Talpa Internationala B.V. iz Nizozemske. Ovim multimedijskim projektom HRT sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže, uspostavlja interaktivnu komunikaciju te želi potvrditi da profesionalnim pristupom može stati uz bok najboljim javnim televizijama koje su proizvodile i emitirale taj show.

Foto: Press