fbpx

Odabrana hrvatska predstavnica za Junior Eurovision 2014!

Junior Eurovision…

Na HRT-u odabrana hrvatska predstavnica za Dječju Euroviziju 2014.

Junior EurovisionStručni ocjenjivački sud HRT-a odabrao je ovogodišnju predstavnicu koja će, nakon višegodišnjeg izbivanja s natjecanja, braniti boje Hrvatske na ovogodišnjoj Dječjoj Euroviziji. Stručni ocjenjivački sud odlučio je da HRT predstavlja djevojčica Josephine Ida Zec, pod umjetničkim imenom Josie, s pjesmom ‘Game over’ za koju je sama skladala glazbu i napisala tekst. U skladu s pravilima EBU-a, 75% teksta je na hrvatskom jeziku a 25% na engleskom. HRT će pjesmu predstaviti javnosti kroz 10-tak dana.
Junior EurovisionJunior Eurovision Song Contes 2014. održat će se 15. studenog na Malti, a moći ćete ga pratiti uživo i navijati za Josie  od 19,00 sati na HRT2.
Odlukom Ravnatelja programa HRT-a, a prema pravilima EBU-a za natjecanje Junior Eurovision Song Contes 2014. oformljen je stručni ocjenjivački sud (Maja Tokić, glavna urednica HTV 2, Željko Mesar, rukovoditelj odjela Glazbeni sadržaji, Željen Klašterka, urednik u Glazbenim sadržajima, Silva Skender urednica u Dječjem programu, Aleksandar Kostadinov, voditelj delegacije) koji je, vođen visokim profesionalnim kriterijima i u dobroj namjeri, izabrao HRT-ovu i hrvatsku predstavnicu na Junior ESC – Dječjoj Euroviziji 2014.

Foto: Press