fbpx

Indira Vladić: Moje prvo klizanje!

Pjevačica uživala u novom iskustvu

Indira_2Iako je bila nesigurna, pjevačica je ipak hrabro stala na led i pridružila se  talentiranim klizačicama u Areni Centru. Indira Vladić je ovog vikenda  prvi put u životu klizala, a to je učinila kao podrška ususret 46. Zlatnoj Pirueti.

– 46. Zlatna Pirueta  je najstarije klizačko natjecanje na svijetu i svakako zaslužuje podršku javnosti i javnih osoba. Pomogle su mi djevojke iz Klizačkog kluba ‘Medo’ i Hrvatskog klizačkog saveza. Uz njih se nisam bojala i moram priznati da je bilo jako fora – za portal Scena.hr otkrila je lijepa Indira. Pjevačica je uživala u novom iskustvu.

Indira– Bilo me je jako strah dok sam oblačila klizaljke. No vidjevši te lijepe djevojke u haljinicama, koje su sigurnije na ledu nego u cipelama, dobila sam volju i želju da i ja tako kližem. Kad ih gledate zaista se čini lako, no nije – istaknula je Indira. Nakon što je stekla početnu sigurnost, pjevačica je odlučila da će nastaviti klizati, a podrška će joj biti dečko bodybuilder i poduzetnik Miroslav Levak.

– Miro i ja smo zaključili da bismo baš mogli otići s prijateljima na klizanje. Za početak ćemo svi skupa 5. prosinca otići u Dom Sportova na Zlatnu Piruetu pa ćemo vidjeti hoće li i ostali dobiti volju – kazala je Indira. Pjevačica svaki dan sve više uživa u ljubavnoj vezi s poduzetnikom. Zanimalo nas je hoće li možda na ledu snimiti i neki novi spot.

– Možda kad se ispraksiram – kroz smijeh je rekla pjevačica grupe Colonia.  Inače, Colonia je sa ‘Sinovima ravnice‘ nedavno snimila pjesmu ‘Ljubavnici’ koja je sve popularnija.

– ‘Ljubavnici’ je jedna specifična ljubavna pjesma koja govori o zabranjenoj ljubavi između dvoje ljudi, o situaciji u kojoj se to dvoje ljudi zaista vole ali ne smiju biti skupa… Kako inače takve ljubavne priče završavaju, tako i ova ima nesretan završetak i upravo zbog toga mislim da je ovo pjesma u kojoj će se mnogi naći… – kazao je autor glazbe i aranžmana nove pjesme Boris Đurđević.

Foto: Press Scena.hr