fbpx

Indira na klizaljkama, Sandra Bagarić okitila bor!

Sandra BagarićLijepa Sandra Bagarić službeno je otvorila klizalište u Areni Centar. S voditeljicom Ines Preindl operna pjevačica je najavila početak Božićnog sajma, ali i okitila veliko Božićno drvce koje je napravljeno od reciklirane PET ambalaže, a koje će krasiti ulaz u trgovački centar u Zagrebu. Veliko Božićno drvce ujedno je i poziv svim posjetiteljima da tijekom trajanja Božićnog sajma donesu prazne PET ambalaže i tako doniraju sredstva za pomoć humanitarnoj udruzi ‘Dora’, nevladinoj udruzi za pomoć djeci i mladima.
Najmlađe posjetitelje, ali i one nešto starije najviše je ipak razveselilo otvaranje klizališta u sklopu kojeg je predstavljena i 46. Zlatna Pirueta Zagreba. Bila je to odlična prilika da svoje klizačko umijeće pokažu uvijek dobro raspoložene Indira Vladić i Maja Šuput koje su sa zadovoljstvom odgovarale na upite voditeljice Ines Preindl i pokazale zavidno znanje o klizanju, ali i o Zlatnoj Pirueti. I dok je Maja Šuput ipak odlučila svoje obožavateljice zabavljati ‘na suhom’, Indira Vladić je navukla klizaljke i na oduševljenje mnogih načinila svoje prve klizačke korake.

Indira Vladić– Lijepo je večeras biti ovdje, osjetiti duh Božića, ali i činiti dobre i pozitivne stvari. Nisam nikada klizala i svi prisutni imali su priliku dobro se nasmijati vidjevši me na klizaljkama. Važno da sam još uvijek u jednom komadu, a klizanje ću ipak pratiti iz gledališta pa ovom prilikom pozivam sve da dođu na Zlatnu Piruetu jer koliko čujem očekuje nas vrhunski program, ali i vrhunske klizačice i klizači. A za one hrabrije neka dođu u Arenu i uživaju na ovom lijepom klizalištu – rekla je dobro raspoložena pjevačica Colonie Indira Vladić.

46. Zlatna Pirueta održava se Ledenoj dvorani Doma sportova u Zagrebu, od 5. do 7. prosinca, a prodaja ulaznica za ovo najstarije klizačko natjecanje u svijetu počinje u srijedu, 4. prosinca. Jedna ulaznica vrijedi za sva tri dana programa, osim za subotnju Reviju pobjednika za koju postoji posebna ulaznica. Srijeda je rezervirana za pretprodaju kada ulaznica za sva tri dana stoji samo 30 kuna, te isto toliko za Reviju pobjednika. Blagajna Doma sportova taj dan biti će otvorena od 10 do 21 sat. U dane natjecanja, trodnevna karta i karta za Reviju pobjednika stoje po 75 kuna.

Foto: Press Scena.hr