fbpx

Malci i Lana Kovačić prvi finalisti ‘Supertalenta’

Show…

Malci, Lana KovačićSupertalent je dobio prve finaliste četvrte sezone, no svih deset jedinstvenih i talentiranih polufinalista priredilo je pravi spektakl u prvoj emisiji uživo. Najviše glasova gledatelja osvojili su simpatični breakdanceri Malci, a žiri je kao drugog finalista izabrao Lanu Kovačić i njenu kujicu Vicky te su time kao trećeplasirani show napustili Dos Guitarras.
Sjajnu točku predstavili su Leon Špoljarić i Lukas Raca, poznatiji kao Malci i postali Malciprvi finalisti Supertalenta. Samouvjereni breakdanceri i ovaj su put dali sve od sebe, no ovaj put s mnogo zahtjevnijom i težom koreografijom. To su prepoznali i članovi žirija, pa im je Mislav rekao da se vidi veliki iskorak od audicijskih emisija te da je ponosan na njih i mentora. Martina Tomičić ostala je bez daha, a kako sama kaže, nije čest slučaj da ju netko ostavi bez teksta.
– Ne samo da ste slatki i neodoljivi, vi ste radišni i marljivi, ja mogu samo reći bravo bravo, bravo, svaka vam čast – zaključila je Martina. Danijela Martinović poručila je Leonu i Lukasu da su Malci genijalci. Dečki su dobili i pojačanje, a to je Leonov četverogodišnji brat Roko koji je također s njima zaplesao na pozornici najpopularnijeg showa.
Lana Kovačić– Uvjerena sam da ću pokazati nešto što još nitko u Hrvatskoj nije napravio – rekla je Lana Kovačić prije svog polufinalnog nastupa – i bila je u pravu jer Lana i njena Vicky odlaze u finale. Lana i njena kujica Vicky savršeno su dočarale sinergiju psa i čovjeka, no još su jednom dokazale i da prava prijateljstva ruše sve granice.
– Imam dva psa i volio bih možda da Lana poradi s jednim od njih. Mislim da je tajna u odnosu kojeg imate vas dvije, kad bi se vaš odnos prenio na sve ljude, živjeli bi u punom ljepšem svijetu – poručio im je Mislav Čavajda. Danijela Martinović nema psa, ali Lana ju je potaknula da ga ipak nabavi.
– Nakon vašeg nastupa ozbiljno sam prvi put razmišljala da nabavim psa – izgledate savršeno, Lana bravo za sav trud i sve što si napravila za Vicky!”
Novih deset polufinalista priprema se za drugu uzbudljivu i zabavnu emisiju uživo koja će još jednom najbolje talente okupiti na jednom mjestu, a Nova TV donosi i točku iznenađenja u obliku talentirane Ukrajinke Kseniye Simonove koja osim što je odnijela pobjedu u ukrajinskom Supertalenu, postala je poznata diljem svijeta. Crtanje na pijesku, kao jedan fascinantan vid umjetnosti, zarazio je široke mase, a kako to izgleda gledatelji Nove TV će se moći uvjeriti već iduće nedjelje u drugoj emisiji Supertalenta uživo!

Foto: Press