fbpx

Supertalent: Sve o polufinalistima prve emisije uživo

Show…

SupertalentNakon što smo kroz šest audicijskih emisija iz četiri hrvatska grada na posljetku i dobili 60 polufinalista showa ‘Supertalent‘, oni od ove nedjelje nastavljaju svoje natjecanje u emisijama uživo.
Polufinalisti započinju borbu za naklonost publike, ali i naklonost žirija kroz narednih šest polufinalnih emisija. Naime, u svakoj polufinalnoj emisiji, koju će gledatelji Nove TV imati priliku pratiti uživo iz zagrebačkog studija, svoju priliku za finale showa imat će deset točaka, a samo dvoje najboljih proći će dalje. Ona točka koja u svakoj od polufinalnih emisija osvoji najveći broj glasova publike odlazi direktno u Finale showa ‘Supertalent’. Sljedeće dvije točke s najvećim brojem glasova publike stat će pred žiri koji će odlučiti koja točka će kao druga ući u Finale. Dvanaest točaka koje će se tijekom polufinalnih emisija izboriti za prolazak dalje, u velikom Finalu 12. lipnja borit će se za pobjedu i osvajanje vrijedne novčane nagrade od 200 tisuća kuna i prestižnu titulu 4. hrvatskog Supertalenta!

CIRCO ART
Circo ArtCirco Art je udruga koja dolazi iz Zadra i bavi se vidom scenske umjetnosti – kombiniraju ples, cirkusku tehniku. Treniraju djecu osnove cirkusa i baleta te žene yogu. Cilj Udruge je poticanje, promicanje i razvijanje moderne scenske umjetnosti (suvremeni ples, eksperimentalno kazalište, glumu, i novi cirkus.) Xiomara je iz Kolumbije došla prije deset godina i upravo je ona osnovala udrugu Circo Art. Na audiciji je Xiomara Ratković nastupila s plesom na špagi zajedno s kolegicom Lenkom Martinović iz udruge te su odmah dobile jednoglasno 4 DA. „To je to što se ovdje traži! Fenomenalno, jedna bez druge ne funkcionirate.“ kazao im je Mario na audiciji.

MIGUEL CONCHA CARRASCO
Miguel Concha CarrascoMiguel je profesor kineziologije, koji se na Supertalentu predstavio kao imitator Michaela Jacksona. Hobiji su mu sport i vježbanje. U Hrvatskoj je u razmacima oko 3 godine. Došao je zbog cure. Porijeklom je iz Čilea. Već 5 godina ima svoju kompaniju putem koje organizira nastupe. S 5 godina je već počeo kao imitator, prvo u školi, pa kasnije na faksu. Od 18 godine je samostalan i intenzivno se time bavi. 2009. je prodao sve što je imao, dva auta i preselio u Francusku gdje mu je ponuđen ugovor i kasnije u Španjolsku gdje mu je isto ponuđen ugovor. Najveći koncert mu je bio u Španjolskoj gdje je bilo 30 000 ljudi. Planira ostati u Hrvatskoj, ali kaže da se tu ne može živjeti od ovoga čime se bavi.

MALCI
Malci, SupertalentMalciLeon i Lukas na audiciji Supertalenta predstavili su se break danceom. Sedmogodišnji Leon dolazi iz Dugog sela i pleše 2 ipol godine, a desetogodišnji Lukas iz Markuševca pleše 4 godine. Kombiniraju gimnastiku i breaking. Leon je najmlađi na svijetu koji može napraviti helikopter. „Znate koliko ste slatki? Toliko da se od vas može dobiti karijes!“ objasnila im je Martina, a ostatak žirija se složio da su majstorski odradili nastup.

BABE BEZ KOČNICA
Babe bez kocnicaBabe bez kočnica je grupa iz Belišća koju čini sedam veselih umirovljenica. Ističu kako zajedno imaju 528 godina, prosjek 66 godina; najmlađa ima 55, a najstarija 74. godine. Osim plesa, zajednički hobiji su im aerobik, planinarenje i čuvanje djece, a na Supertalent su se prijavile da pokažu kako život ne prestaje u mirovini. Plesati su počele na maškarama te od tada obilaze razne događaje na kojima nastupaju sa svojim plesom. Svojom energijom i zaraznim can-canom beskrajno su zabavile žiri, publiku i gledatelje pred malim ekranima na osječkoj audiciji.

HIP HOP HOUSE
Hip Hop HousePlesni studio Hip Hop House iz Zagreba postoji šest godina. Rade sa svim uzrastima, teže za različitim plesnim stilovima, bez ograničenja. Najviše vole doći u dvoranu i kreirati bez cilja. Rade s djecom od pet godina pa nadalje. Prijavili su se jer nisu samo komercijalni i žele na pozornici pokazati svoj rad. Nakon njihovog nastupa Mislav im je poručio: „Ne mogu pobjeći od toga da jesam osjetio od vas neku energiju!“

D&D BALANCE
d&d balanceDario Zvornik i Danijela Vrhovski ljubavni su akrobatski duo. Upoznali su se na trčanju, a rade acrobalance. „Treniranje u parovima je definitivno prednost jer se imate na koga osloniti, nekoga tko će vas motivirati i pridržati kada padate“ objasnio je Dario što donosi treniranje u paru. Nakon što su od žirija na zagrebačkoj audiciji dobili jednoglasno DA, Dario je kazao kako taj prolazak poklanja djevojci Danijeli za njihovu trogodišnjicu veze.

DOS GUITARRAS
Duo Dos GuitarrasDuo Dos Guitarras iz Pakraca čine Toni Mandušić i Grgur Špančić koji sviraju većinom pop obrade, malo rocka i domaće. Iako su prijatelji dugi niz godina, sviraju tek nešto više od pola godine otkad ih je jedna vlasnica kafića pitala gažiraju li. Toni pjeva i svira, Grgur svira gitaru.

BETA SUDAR
Šesnaestogodišnja Beta osim ljubavi prema Beta Sudarglazbi aktivno se bavi i nogometom. Na Supertalent ju je prijavila mama, a kako kaže, Beta je slučajno propjevala na školskoj audiciji, i od tada se zaljubila u glazbu. Osim što je osvajala nagrade po brojnim pjevačkim natjecanjima, Beta je i osvojila Zlatni mikrofon Đakova. Na osječkoj audiciji je otpjevala pjesmu Celine Dion – Alone i oduševila žiri svojim iznimnim vokalom. „Svašta nam se pojavilo u showu, ali nije nam se pojavila hrvatska Jessie J. i hvala ti na tome!“ komentirala joj je Martina.

LANA KOVAČIĆ I PAS VICKY
Lana KovacicZagrepčanka Lana i pas Vicky treniraju već godinu i pol, ali ona trenira i Brona, Vicky, Rona. Vicky zna oko 100 trikova. Osim trikovima sa psima, Lana se još bavi plesom na šipci. „„Ona je meni preslatka, a vas dvije ste baš best frendice i ja bih vas voljela ponovno vidjeti!“ poručila joj je Martina. Martini će se želja i ispuniti jer Lana i njen pas s novim trikvoima stižu i u prvu emisiju uživo.

MIHAEL PRELAC
Mihael PrelacPetnaestogodišnji Mihael iz Tinjana na Supertalenet je došao pokazati svoj talent – imitiranje zvuka automobila. Mihael je petnaestogodišnjak koji od malena može imitirati, voli jako aute i pozna veliki raspon zvukova automobila. „Moja najveća strast su automobili i motori. Tata nas je vodio na utrke još od malena i kada sam čuo taj zvuk tih automobila, tu je počela ta strast.“ rekao je Mihael, a u svom improviziranom automobilu na sceni Supertalenta provozao je i Renea i Igora.

Foto: Press Supertalent