Supertalent: 7 veselih umirovljenica koje imaju 528 godina
Piše: redakcija On 11 ožu., 2016 At 01:06 PM | Categorized As Glazba, Kultura, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Show…

Supertalent: Ples na svili, sportske akrobacije i brojni drugi talenti u nedjelju

SupertalentPrva epizoda showa ‘Supertalent‘ koju gledamo u nedjelju na Novoj TV unijet će u domove gledatelja mnoštvo zabave, uzbuđenja i smijeha. Vidjet ćemo sjajne točke, emotivne nastupe, ali i izvedbe koje će mnoge ostaviti bez daha. Jedan nastup ostavit će žiri bez teksta da im neće preostati ništa drugo već poslati ga u polufinale stiskom na zlatnu gljivu. O kome se i o čemu točno radi te tko će dobiti prvu Zlatnu ulaznicu, doznat ćemo ove nedjelje.
SupertalentTočka vrijedna divljenja svakako je ples na svili koju će izvesti grupa Traumatic arts koja broji sedam djevojčica starih 9 i 10 godina. Gracioznost pokreta, sjajna koreografija, nevjerojatne akrobacije oduševit će žiri, a Danijela će komentirati:
– U jednom trenu sam se prepala i nisam smjela ni gledati!“
Atraktivan i adrenalinski nabijen nastup street workout osigurat će dvojica braće Matej i Danijel Šverc koji nastupaju pod imenom Street Brothers. Na Supertalent su se prijavili jer žele promovirati sportski naičin života, zdravu prehranu i pokazati da granice ne postoje. Matej je prvak Hrvatske, bio je u finalu drugi u Kazahstanu i 14. u svijetu u Moskvi.
SupertalentPrva senzacija definitivno bit će nastup Baba bez kočnica, sedam veselih umirovljenica koje ističu kako zajedno imaju 528 godina, prosjek im je 66 godina, dok najmlađa ima 55, a najstarija 74 godine. Osim plesa, zajednički hobiji su im aerobik, planinarenje i čuvanje djece, a na Supertalent su se prijavile da pokažu kako život ne prestaje u mirovini.
Vidjet ćemo i nastup šesnaestogodišnje Bete Sudar koja se osim ljubavi prema glazbi aktivno bavi i nogometom. Na Supertalent ju je prijavila mama, a kako kaže, Beta je slučajno propjevala na školskoj audiciji, i od tada se zaljubila u glazbu. Osim što je osvajala nagrade po brojnim pjevačkim natjecanjima, Beta je i osvojila Zlatni mikrofon Đakova.
– Nevjerojatna ljepota glasa, sigurnost, stabilnost! Mislim da samo našli nekoga koga bi trebali čuvati u ovom showu! – oduševljeno će komentirati Mislav, a Martina je u njoj prepoznala popularnu pjevačicu Jessie J.
Ne propustite uzbudljivu prvu epizodu showa ‘Supertalent’ u nedjelju od 20,00 sati na Novoj TV.

Foto: Press

comment closed