fbpx

12 spektakularnih nastupa u borbi za pobjednika showa Supertalent!

Nedjelja rezervirana za veliko finale showa Supertalent!

– Osma sezona showa Supertalent, koja je tijekom proteklih 12 tjedana svake nedjelje zabavljala gledatelje pred malim ekranima, došla je do samog vrhunca, a u nedjelju 19. prosinca na rasporedu je spektakularno finale showa Supertalent koji je prema rezultatima gledanosti ove jeseni zasjeo na tron zabavnih televizijskih formata.

Supertalent

Velika završnica showa Supertalent donosi nastupe kandidata o kojima se govori u superlativima, pa će tako gledatelji pred malim ekranima imati prilike vidjeti 12 najatraktivnijih, najzabavnijih i najupečatljivijih nastupa finalista koji će dati sve od sebe da pokažu čari svog talenta.

No, samo će jedan kandidat otići kući s titulom osmog Supertalenta i nagradom od 200.000 kuna, a u odabiru pobjednika sudjelovat će žiri i publika. Po završetku svih 12 nastupa, žiri će odabrati trojicu najboljih kandidata koji će ući u natjecanje za pobjednika, a odlučujuću riječ imat će gledatelji koji će među trojicom odabranih superfinalista svojim glasovima putem poziva ili poruke izabrati pobjednika osme sezone showa Supertalent.

Od pet zlatnih gumbova koji su se svojim talentima istaknuli tijekom audicijskog dijela, u finalu će se pojaviti njih troje. Na pozornici će novi pjevački spektakl prirediti 19-godišnja Anatacha Filimone koja je neupitnim talentom i teškom životnom pričom dirnula mnoge, uključujući i Martinu koja ju je bez razmišljanja nagradila zlatnim gumbom.

Borbu za pobjedu nastavlja i Bilmanov zlatni gumb, neustrašiva akrobatkinja Tetiana Kundyk koja za finale priprema još opasnije i impresivnije akrobacije koje će izvesti balansirajući na žici debljine svega 6 milimetara. Svojim čarobnim glasom za pobjedu će se boriti i Mark Bagarić kojeg je Janko na račun iznenađujućeg pjevačkog talenta zlatnim gumbom lansirao u polufinale.

Nakon što je prošlim nastupom, koji je Maja nazvala najseksepilnijim ikad, visoko podigao ljestvicu, markantni Oleg Tatrynov nadmašit će samoga sebe novom plesno-akrobatskom koreografijom u zraku na visećoj šipci.

U finalu showa Supertalent će nevjerojatnu plesnu tehniku koju su nahvalili članovi žirija pokazati i Siena Uremović koja priprema koreografiju za koju poručuje da će gledatelje navesti na razmišljanje. Zavodljive pokrete orijentalnog plesa izvest će atraktivna plesačica Azra Grljević koja će i u finalu zasjati u posebnom kostimu koje inače samostalno izrađuje, a ujedinjene plesne korake i timski duh pokazat će talentirane članice Plesnog studija Korak.

Veliki show za finale pripremaju i članovi Taekwondo kluba Marjan koji će u borilačku vještinu utkati pregršt zabave i napetosti, a za dozu adrenalina i neočekivanih vratolomija pobrinut će se cirkuski virtuoz Emilio Alcantara.

Mladi Splićanin Josip Šušnjara, koji je svojim glasom raznježio članove žirija, za veliku završnicu priprema zahtjevnu pjesmu u kojoj će pokazati svoje vokalne mogućnosti, a na pozornicu će stati i simpatični Fabijan Kovačević, koji je prošlim nastupom osvojio srca publike, te djevojka iznimnog glasa Lucija Šarčević, koja će pažnju ukrasti izvedbom emotivne balade.

Tko će od dvanaest talentiranih finalista biti pobjednik showa Supertalent doznat će se u velikoj završnici osme sezone Supertalenta koja je na raspredu ove nedjelje u 20.15 sati na Novoj TV! – poručuju s Nova TV.

Foto: Press – Nova TV