fbpx

Seksi kalendar: Vatrogasci iz serije Na granici

Serija…

Seksi kalendarNedavno smo u seriji ‘Na granici’ imali priliku vidjeti kako su na Petrin (Nadia Cvitanović) prijedlog, vatrogasci odlučili napraviti seksi vatrogasni kalendar i prodavati ga kako bi zaradili. Kada je Tomo (Siniša Ružić) saznao da na slikanje nije pozvan Marko (Filip Juričić), odmah je nanjušio zavjeru. Marko se ponudio za slikanje, no Andrija (Milan Štrljić) ga je isprva odbio. S obzirom na to da su Andrija i Mijo lobirali za glasove za zapovjednika DVD-a, obojica su shvatili da im za pobjedu treba Marko. Andrija je zatim pozvao i Marka da se fotografira za kalendar no kad je Zorka (Nina Erak) ugledala Marka, naredila je Luki (Marko Braić) da ga izbaci. Andrija je ostao ipak zapovjednik DVD-a Lokvica, a kao ishod svega ostao nam je atraktivan kalendar vatrogasaca Lokvice – a u ovoj verziji i s Markom Lasićem!

Seksi kalendar

Stranice od siječnja do prosinca 2019. na ovom jedinstvenom vatrogasnom kalendaru krase fotografije članova vatrogasne dobrovoljne postrojbe: Andrija Masle (Milan Štrljić), Krešo Butigan (Momčilo Otašević), Ante Štiglić (Asim Ugljen), Marko Lasić (Filip Juričić), Nediljko (Nermin Omić) i Jure Penava (Dino Rogić), Karlo (Petar Puškarić) i Dado (Mirko Ilibašić).
Ako i ti želiš svoj primjerak kalendara za iduću godinu s trenutno najpoznatijim vatrogascima u zemlji, prati društvene mreže, službene stranice hit serije ”Na granici” i saznaj kako doći do svog primjerka!

Foto: Press