Daniel Bilić: To je sve jedan čušpajz od glazbe, ali sve dobro zvuči
Piše: redakcija On 28 tra., 2017 At 12:22 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Reportaže | With 0 Comments

Show…

Ovo će biti jedna prava poslastica!, kaže Mario Roth

Mario Roth– Mislim da je svojom glazbom mogao dati još puno više – rekao je Mario Roth koji će u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’ nastupiti s pjesmom ‘Freedom’ Georgea Michaela.
Još jedna glazbena legenda dolazi u show ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Riječ je Georgeu Michaelu, a u njegov lik će se transformirati Mario Roth.
– Osjećat ću se u ovoj pjesmi oslobođeno. On je sav razmahan. Ovo će biti jedna prava poslastica! – dodao je Roth.
Ana GrupicaAna Gruica utjelovit će američku pjevačicu i glumicu koja je osvojila Grammyja za životno djelo, Doris Day s pjesmom ‘Perhaps, Perhaps, Perhaps’.
– Super mi je ta stvar, zanimljiva mi je ta Doris Day – kazala je Ana, no kada joj je Igor rekao da je Doris njegovala čedni stil i nije voljela kada bi ljudi u njezinoj prisutnosti psovali, Ana je zaključila:
– Ona mi definitivno ne bi bila prijateljica!
Od svog nastupa za koji joj je Ivana Husar dala savjet kako mora biti ženstveno autoritativna, Ana kaže:
– Nemam nikakvih očekivanja. Imam očekivanja da se predivno zabavim u predivnoj haljini i da uživam u nastupu.
Daniela Bilića ovoga puta vidjet ćemo u ulozi pjevačice grupe Vaya con Dios s hit pjesmom ‘Nah Neh Nah’.
– Za njih nisam čuo, nisam ih pustio na radiju, ne sjećam Daniel Bilićse. To je sve jedan čušpajz od glazbe, ali sve dobro zvuči – zaključio je Daniel te dodao kako im je vjerojatno nedostajalo nešto u tekstu pa su dodali riječi: ‘Nah Neh Nah’ – zaključuje Daniel Bilić.
Dubrovačku pjevačicu, Terezu Kesoviju, utjelovit će Mia Anočić Valentić s pjesmom ‘Nima Splita do Splita’, a ovoj izvedbi se, kaže, jako veseli.
– Ne znam kako će biti, ali sam sretna. Specifična je. Ne idem na karikaturu, voljela bih to izbjeći – izjavila je Mia, a hoće li u tome uspjeti, tek ćemo doznati!
Deveta epizoda donosi i uzbudljive nastupe Dalibora Petka kojega očekuje hologram, pa ćemo ga tako vidjeti i u liku Eltona Johna i Rupaul, Nives Celzijus postat će Prlja iz grupe Let 3, Bojan Jambrošić Prince, a Ivana Mišerić Rihanna. Kao pridruženi član žirija, u goste dolazi prošlogodišnji natjecatelj Matteo Cetinski.

Foto: Press

comment closed