fbpx

Hurem u besparici pozajmljuje od bankara!

Bankarica i HuremDjevojke u Sulejmanovom haremu nezadovoljne su i polako gube strpljenje jer im nisu isplaćene dnevnice. Ubojstvo jedne od njih unese dodatni nemir pa gospodarica Hurem traži način kako umiriti djevojke. Ono što ne zna je da sultanija Šah prati svaki njezin korak.
Hurem je odlučna zadržati svoj ugled u palači, ali i mjesto vladarice sultanovog harema. Iako djevojke već duže vrijeme ne skrivaju nezadovoljstvo zbog neisplaćenih dnevnica, Hurem je spriječila sultaniju Šah da im podijeli dio svog novca, a nakon tajanstvenog ubojstva jedne robinje, Hurem je prisiljena poduzeti drastičan potez kako se uznemirene robinje ne bi pobunile. S obzirom da je Sulejman na ratištu, Hurem će po prvi put uzeti najam od bankara, a sultanija Šah će njezin nesmotreni pothvat ubrzo okrenuti u svoju korist…
Pokušavajući uspostaviti sigurnost na Mediteranu, princ Mustafa donosi opasnu odluku o obnovi brodogradilišta u Alanji. Znajući da je prinčevima zabranjeno osnivanje i korištenje brodogradilišta, Mahidevran se protivi Mustafovoj nepromišljenoj odluci koju sultan još nije odobrio jer je prinčevo pismo upućeno sultanu dospjelo u krive ruke. Istovremeno, sultanija Hatidže sniva zastrašujući san u kojem pronalazi Ibrahimov grob.
Koji je plan sultanije Šah, doznat ćemo u novom nastavku ‘Sulejmana Veličanstvenog’ večeras u 21:15 sati na RTL Televiziji!