fbpx

Navy CIS LA – deseta sezona serije o vrhunski obučenim agentima

TV…

Navy CIS LA serija o odjelu koji je zadužen za hvatanje opasnih i neuhvatljivih kriminalaca

Navy CIS LADoma TV od 22. travnja donosi desetu sezonu serije Navy CIS LA o vrhunski obučenim agentima koji se koriste lažnim identitetima i najnaprednijom tehnologijom u hvatanju neuhvatljivih kriminalaca koji predstavljaju prijetnju nacionalnoj sigurnosti.
Navy CIS LA napeta je dramska serija o odjelu koji je zadužen za hvatanje opasnih i neuhvatljivih kriminalaca koji predstavljaju prijetnju nacionalnoj sigurnosti. Koristeći se lažnim identitetima i najnaprednijom tehnologijom, ovaj tim vrhunski obučenih agenata odlazi na tajne zadatke i stavlja život na kocku kako bi uhvatili svoje mete. Specijalni agent G. Callen jest kameleon koji se pretvara u koga god treba kako bi uronio u zločinačko podzemlje. Njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši pripadnik SEAL-a koji je služio u Afganistanu i Iraku. Tim također uključuje sveznajuću Henriettu Hetty Lange koja se bavi politikom i čiji je zadatak nabaviti sve što je timu potrebno, od mikro-nadzornih kamera do automobila.
U desetoj sezoni teško ozlijeđeni i bez mogućnosti da kontaktiraju s timom u SAD-u, Callen, Sam i Kensi te onesviješteni Deeks traže siguran put kući dok šef kartela nudi nagradu za njih, žive ili mrtve. Nakon što je prototip oklopa ukraden iz mornaričke baze i upotrijebljen u krađi dragulja na Beverly Hillsu, tim mora otkriti tko ga je ukrao i što je sljedeća meta. Callen i Sam imaju zadaću zaštititi prijestolonasljednika princa Kamala (Ritesh Rajan) nakon što je nepoznati napadač napao njegove ljude po dolasku u Los Angeles.

Foto: Press