fbpx

Do 2. travnja otvorene prijave: Proljeće u mom muzeju

U Prirodoslovnom muzeju Rijeka – Proljeće u mom muzeju

Proljeće u mom muzeju su prirodoslovne radionice za djecu koja školske praznike provode u gradu i žele doznati više o tajnama prirode koja ih okružuje. Djeca će kroz edukativne i interaktivne radionice upoznati svijet biljaka, životinja i fosila te uroniti u svijet Muzeja kroz ulogu malih prirodoslovaca. Imat će priliku učiti o golemoj riznici prirodoslovnih tajni na zanimljiv, drugačiji i neobičan način kroz teoriju, praktični rad, prirodu, igru i kreativnost.

Proljeće

Radionice Proljeće u mom muzeju se održavaju od utorka, 6. travnja, do petka, 9. travnja 2021., u vremenu od 10 do 13 sati.
– namijenjene su djeci od 7 do 10 godina starosti (1 .- 4. razred osnovne škole).
– broj polaznika je ograničen na ukupno 10 osoba te je obvezna prijava elektronskom poštom na adresu [email protected] u radno vrijeme (od 8 do 16 sati).
– Prijave se primaju do 2. travnja 2021, a možete ih izvršiti i klikom na PRIJAVA Proljeće u mom muzeju.
– radionice za cijeli tjedan se naplaćuju 150 kn po djetetu. U cijenu su uključeni materijal i pribor za rad. Užina nije uključena u cijenu. Plaćanje se izvršava prvog dana radionica odn. 6. travnja 2021.
– s obzirom da se program odvija u skladu s propisanim mjerama u uvjetima epidemije COVID-19, organizaciju rada na radionicama pročitajte klikom na Organizacija rada. Muzej će se, u tijeku izvođenja programa, prilagođavati donesenim promjenama i preporukama mjerodavnih službi.
– autorica i voditeljica radionica: Anita Hodak, viša kustosica pedagoginja.

NAPOMENE ZA RODITELJE:
– molimo Vas da u prijavi, uz ime i prezime, naznačite i dob djeteta
– prilikom prijave, molimo roditelje da se izjasne oko suglasnosti za fotografiranje djece: korisnik je/nije suglasan da se fotografije snimljene u sklopu projekta Proljeće u mom muzeju objavljuju na web stranicama Muzeja i Primorsko-goranske županije te u drugim oblicima javnog informiranja (dnevni tisak, letci, plakati, društvene mreže) u svrhu dokumentiranja i promocije programa Prirodoslovnog muzeja Rijeka
– pratitelj djeteta ima besplatan ulaz u Muzej

Foto: Press