fbpx

Voda s porukom oduševila mališane na otoku Rabu!

Jana…

VodaJana ‘voda s porukom‘ odlučila je doprinijeti hvale vrijednom projektu udruge Kocka koji djeci i mladima pruža priliku da se aktivno bave sportom. Umjetna stijena za penjanje među najdražim je aktivnostima članova udruge te je upravo iz tog razloga Jana ‘voda s porukom’ opremila njihovu radionicu najnovijom opremom koja će ovu aktivnost mališanima učiniti još zabavnijom.
Iako prekrasan otok s puno mogućnosti, otok Rab djeci i mladima ne nudi  sadržaje organiziranog slobodnog vremena u koje bi se imali prilike uključiti i unutar kojih bi mogli razvijali neke nove interese ili na površinu izvlačiti skrivene i manje skrivene talente svakog od njih. Upravo iz tog razloga tijekom cijele prošle godine veliki broj djece i mladih otoka Raba svoje je slobodno vrijeme provodio u udruzi Kocka sudjelujući u 13 radionica vođenih od strane 20 vrijednih voditelja/ica koji sve svoje vrijeme poklanjaju djeci i njihovim potrebama. Udruga za djecu i mlade Kocka je nevladina, neprofitna, volonterska udruga registrirana 04. travnja 2008. godine. Osnovana je s ciljem pomoći djeci i mladima u stvaranju uvjeta za svrhovit, cjelovit i samostalan život u društvu.
VodaPrema potrebama i interesima djece i mladih organiziraju se radionice različitog tipa, predavanja, edukacije i slične aktivnosti vođene od strane za to stručnih osoba i mladih. Kocka u svom radu nastoji uvažavati individualne specifičnosti svake pojedine osobe, poticati toleranciju, te omogućiti djeci i mladima aktivno sukreiranje stvari od njihova interesa.
‘Ono što nas volontere vodi i potiče u Kocki je stalna želja za aktivnim doprinosom društvu, posebno kad su u pitanju djeca i mladi, kvalitetno korištenje svog slobodnog vremena, iskustvo koje u svakoj radionici i kontaktu stječemo, stalno neformalno educiranje i rad na sebi, želja za mijenjanjem i poboljšanjem društvene situacije oko sebe. Jana “voda s porukom” svojom donacijom omogućila nam je još bolji i kvalitetniji rad s našom djecom i mladima te smo zbog toga iznimno zahvalni. Upravo ovakve kampanje kao što je Janina dokaz su da je ljudima stalo do razvoja djece i mladih i što boljeg integriranja u današnje društvo’ – rekla je Kristina Ribarić, jedna od organizatorica Udruge za djecu i mlade Kocka.

Pomoći možete i vi! Svoje poruke možete unositi na www.vodasporukom.com i dijeliti ih na društvenim mrežama čime se prikupljaju kapljice koje će se potom pretočiti u donacije.
Svakom vašom porukom korak smo bliže ostvarivanju humanitarnih ciljeva koji su pred nama i koji će nam omogućiti da pomognemo onima kojima je to u ovim trenucima najpotrebnije.
Uključite se u Janinu inspirativnu misiju u kojoj je dovoljno učiniti malu stvar za veliko dobro djelo.

Foto: Press Scena.hr