fbpx

Video: Vanna otkrila zašto ujutro izbjegava kćer

Show…

Ona je ujutro mrzovoljnija od mene i ne smijemo se sresti, rekla je Vanna

Vanna– Nisam jutarnji tip. Nikad se ne budim prije alarma i uvijek se šokiram tom očajnom zvuku – rekla je Vanna u emisiji Dalibor Petko Show, te priznala da se ona i kćer Jana ujutro izbjegavaju.
– Ako je prekooceanski let dižem se i u 4 ujutro, a inače se dižem kad čujem da je kćer otišla u školu. Ona je ujutro mrzovoljnija od mene i ne smijemo se sresti – rekla je iskreno pjevačica priznavši da nije prespavala nikada ništa važno, jer se u njezinom poslu sve događa navečer i noću.
Povod otkrivanju Vanninih jutarnjih navika bilo je njezino gostovanje u emisiji Dalibor Petko Show na CMC televiziji, u kojoj se pojavila kao gošća grupi Buđenje.
– Volim ih jer nisu kalkulanti i to što rade, rade iskreno – rekla je Vanna.
Osim nje, u showu su gostovali i Hus i Brk iz Parnog valjka, kazavši da ne traže Akiju zamjenu, da još nisu odlučili tko će im se pridružiti na rođendanskom koncertu Antene te kako je moguće da to bude i netko od voditelja.
– Zasvirat ćemo u znak zahvale za podršku, a s nama će biti netko od prijatelja banda’, rekao je Hus kazavši i da se Aki dobro oporavlja, ali da neće još neko vrijeme na pozornicu.
Gosti Buđenju bili su i Pavel, Bang Bang, Tomo In Der Muhlen, Lea Mijatović te mlade snage DJ Lorenzo i David Magdić, koji su premijerno izveli pjesmu „Osjećam laž”.

Foto: Promo
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=CNspcc-03M0[/embedyt]