fbpx

Ana Vilenica: Imala sam frizuru kao Beatlesi!

Priče iz Marcele…

Glumica otkrila zašto njeguje kosu u salonu Marcela te se prisjetila mladosti i djetinjstva

Ana Vilenica– Najveća promjena koju sam napravila na kosi je šišanje na jako kratko prije nekoliko godina. Zapravo sam uvijek htjela vidjeti kako je to biti ošišan na ‘nulericu’, ali nikada nisam imala hrabrosti to i napraviti – otkrila je lijepa Ana Vilenica za portal Scena.hr. Dodaje kako se s dugom kosom ipak osjeća najprirodnije.
– Intimno bih htjela jednom probati sasvim drugačiju boju kose, ali mislim da će me za to trebati dosta nagovarati – naglasila je glumica. Ana već nekoliko mjeseci svoju kosu njeguje u frizerskom salonu ‘Marcela.

Ana VilenicaU salonu se opusti

Kaže kako se u salonu ‘Marcela’ osjeća sjajno i opušteno.
– Nisam dugo ušla u salon u kojem radi toliko mladih i uvijek iskreno dobro raspoloženih ljudi. Vidi se da im to nije samo posao već i gušt – rekla je glumica. U salonu Marcela vrhunski tim stručnjaka brine se da je kosa glumice uvijek zdrava i sjajna.
– U salonu sam radila nekoliko frizura, neke i za potrebe snimanja editorijala. Bilo je jako zahtjevnih, kao što je postavljanje mrežastog umetka u obliku šeširića koji je izgledao genijalno. Tu frizuru bih izdvojila po složenosti izrade i efektu koji je imala, ali svaka napravljena mi je na svoj način lijepa – ispričala nam je glumica. Ana je u salonu naučila i poneku frizersku tajnu.
– Moja kosa je jako gusta i ja kažem debela, ima je. Naučila sam nekako najosnovnije kako da ju ukrotim nakon pranja. Kako da je sušim, a da se baš ne napuše – istaknula je.

Ana VilenicaFrizure u djetinjstvu

Ana nam je otkrila i frizerske anegdote iz mladosti.
– Sjećam se prije dosta godina kad sam se htjela ošišati na kratko u jednom danu sam išla kod tri frizera jer me nitko nije htio ošišati na kratko. To je bilo u Rijeci. Nisam mogla vjerovati što mi se događa. Dođem u salon, kažem želim kratko, ali jednostavno ni jedan frizer me nije imao srca ošišati… Isto tako se sjećam kad sam se dala u ruke prijateljici s faksa koja me je uvjerila da će me super ošišati stepenasto. Kad sam napustila njezin amaterski frizerski stolac, pa…. recimo da sam na glavi imala nekakvu avangardnu kvadratnu instalaciju. Nisam htjela povrijediti njezine osjećaje pa sam se pravila da je sve u redu – govori Ana. U djetinjstvu je nju i sestru na šišanje vodio otac.
– I uvijek smo sestra i ja završile kod muškog frizera, pa kad bi došle kući izgledale smo kao članovi Beatlesa – uz osmijeh je otkrila glumica. Ana je lijepu kosu naslijedila od majke.

Foto: studio Marcela