fbpx

Rajna Raguž: Lijepu kosu naslijedila sam od majke

Priče iz Marcele…

Bivša misica kosu njeguje u zagrebačkom salonu Marcela. Otkrila nam je i zašto

– Najugodniji trenuci u salonu ‘Marcela‘ su kad mi peru kosu. Ima i zgodnih anegdota, ali otkrit ću vam jednu. Dok mi peru kosu za bazenom ponekad zaspim, no to se vjerujem svima često dogodi – uz široki osmijeh ispričala je lijepa Rajna Raguž. Bivša misica svoju kosu njeguje u poznatom zagrebačkom salonu ‘Marcela‘. Kaže da se tamo opusti jer je uvijek ugodna atmosfera.

Rajna Raguž

– Imamo jednu frizuru u salonu koju zovemo ‘trajna’ jer kad me isfeniraju u salonu ‘Marcela‘, moja frizura je postojana. Volim frizuru s blagim valovima, a  to mi odlično pristaje i na mojoj kosi takva frizura traje i traje… – priča lijepa Rajna. Kaže kako na svojoj kosi nikada nije radila velike promjene.

Rajna Raguž

–  Moja kosa ne trpi velike promjene. Jako je kovrčava i treba joj dosta vremena da naraste te ne podnosi bojanje. Zato već godinama imam istu frizuru. Voljela bih nešto promijeniti, ali jednostavno se ne usudim. Možda se ohrabrim jednog dana – istaknula je. Rajna dodaje kako je nitko ne prepoznaje kad potpuno izravna kosu. A tako lijepu kosu naslijedila je od majke.

Foto: Studio Marcela