24 sata izazova za nagradu od 10 tisuća kuna
Piše: redakcija On 16 ruj., 2016 At 06:02 PM | Categorized As Glazba, Kultura, LifeStyle, Moda | With 0 Comments

Show…

24 sata izazova bez novaca i mobitela za nagradu od 10 tisuća kuna. Enter The Challenge – za 6 dana starta jedini reality radijski show u Hrvatskoj

show, 10 tisuća kunaNakon uspješnog prošlogodišnjeg izdanja, zagrebački radio Enter Zagreb i voditelj Ivan Vukušić još jednom provode prvi i jedini 24satni radijski reality show u Hrvatskoj – Enter The Challenge. Dva tima, svaki po dvoje slušatelja, će u četvrtak, 22. rujna, točno u 10,00 sati krenuti u avanturu života. Zadatak im je u 24 sata bez novca i mobitela otići što dalje od redakcije Entera Zagreb. Tim koji uspije prijeći više kilometara osvaja 10 tisuća kuna u gotovini, dok gubitnički tim dobiva utješnu nagradu u iznosu od dvije tisuće kuna.
Svaki tim čuvaju i predvode Enterove voditeljice Aleksandra Milinković i Nina Slišković, dok ostatak redakcije cijelo vrijeme prati njihovo putovanje te uživo objavljuje sve nove informacije u eteru i na društvenim mrežama. Aleksandra i Nina sudjelovale su i u prošlogodišnjem Enter The Challenge izdanju, u kojem je Nina predvodila pobijednički tim koji je uspio bez novca i mobitela doći čak do Amsterdama. Protivnički tim završio je u Albaniji.
Uskoro završava rok za prijavu. Do ponedjeljka, 19. rujna, u 14,00 sati, svi željni avanture imaju priliku na službenu Facebook stranicu Entera objaviti video u trajanju do 30 sekundi. Po isteku roka za prijavu, stručna komisija Entera Zagreb izabrat će pet najboljih videa, a autori dva videa koja prikupe najviše pregleda na Enterovom YouTube kanalu u roku od 24 sata odlaze u avanturu života.

Foto: Press

comment closed