Političko kazalište: Proračunska magla – koliko, komu, zašto?

Zagreb…

U Kazalištu Mala scena Političko kazališta s temom proračuna pod nazivom Proračunska magla – koliko, komu, zašto?

Političko kazališteU ponedjeljak 25. studenoga 2019. godine s početkom u 20.00 sati, u Kazalištu Mala scena, na programu je Političko kazališta s temom proračuna pod nazivom Proračunska magla – koliko, komu, zašto?
Tema su državni i lokalni proračuni, njihov značaj i utjecaj na gospodarski i društveni razvoj, te kvalitetu života. Na tribini će govoriti (abecednim redom stranke):
DEMOKRATI – Nada Boban, GLAS – Stanko Kordić, MOŽEMO – Sandra Benčić, NEZAVISNA LISTA MLADIH – Ante Pranić, gradonačelnik Vrgorca, NEZAVISNA LISTA ZAGREB – Marijana Sumpor, NOVA LJEVICA – Nenad Klapčić i PAMETNO – Maja Vehovec.
Sudionici će iznijeti svoje stavove i osvrt na način donošenja proračuna u RH, od državnog do lokalnih, a nakon toga u diskusiju će se uključiti publika pitanjima i komentarima.
– Glavni cilj Političkog kazališta je kreiranje i organiziranje zajedničke platforme „od centra do ljevice – od ljevice do centra” s koje se progovara i raspravlja o temama od društvenog značaja kroz tematske rasprave po pojedinoj relevantnoj temi. Cilj pojedinačnih diskusija je analizirati, bistriti i nalaziti zajedničke pozicije u ključnim temama za budućnost Hrvatske i tako građanima ukazati na nove snage lijevog centra koje donose nova i kvalitetna rješenja. Pod sloganom ‘Nove snage – Nova rješenja’ u ‘Političkom kazalištu’ sudjeluju stranke i nezavisni zastupnici od centra do ljevice i od ljevice do centra koji su se u političkom prostoru pojavili tijekom zadnjih par godina. Veselimo se kvalitetnim izlaganjima i diskusiji! Ulaz je otvoren za javnost, a događaj će moderirati Marina Pavković i Marko Torjanac, autori projekta – poručuju organizatori.

Foto: Press