fbpx

Poziv za školarce na radionice za samostalno učenje

Zagreb…

radioniceCentar kulture na Pešćenici – Knap i ove godine poziva školarce na radionice koja će im pomoći u daljnjem obrazovanju te im olakšati samostalno učenje. Radionice su namijenjene učenicima/ama viših razreda osnovne škole i učenicima/ama srednje škole koji žele naučiti vještine učenja koje im pomažu da bolje razumiju i pamte školsko gradivo.

ŠTO RADIMO NA RADIONICI?
Na radionici učimo kako bolje razumjeti i pamtiti školsko gradivo na primjerima lekcija iz školskih udžbenika. Učimo pomoću kartica, pišemo bilješke, ponavljamo s razumijevanjem, crtamo mentalne mape, učimo kako učiti nove pojmove i razjašnjavati te vježbamo pismeno i usmeno odgovaranje.

ŠTO OČEKUJEMO OD RADIONICE?
Očekujemo da će učenici/e po završetku radionice steći iskustvo u korištenju novih vještina učenja koje će znati primijeniti na školskom gradivu.

O VODITELJICI:
Laura Marković završila je diplomski studij psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Od 2011. stječe iskustvo u individualnom i grupnom radu s djecom na podršci u učenju. Od 2016. vodi radionice učenja u Centru kulture na Pešćenici.
Učimo zajedno u malim grupama od oko 6 učenika/ca slične dobi.
Radionica traje 3 mjeseca (12 termina), a održava se četvrtkom od 19.15 do 20.15 sati.

PRVI SAT BITI ĆE ODRŽAN 22. VELJAČE 2018. u 19.15
PRIJAVE SU OBAVEZNE NA 01/2303122 ILI CENTAR@KNAP.HR
Vidimo se u KNAP-u!

Foto: Press