Natječaj: Ministarstvo kulture traži načelnika sektora i voditeljicu službe za medije
By redakcija On 19 lip., 2017 At 06:31 PM | Categorized As LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Hrvatska…

Priopćenje HND-a prenosimo u cijelosti;

Ministarstvo kulture– Ministarstvo kulture u Narodnim novinama objavilo je natječaj za zapošljavanje dvoje zaposlenika na pozicijama u Samostalnom sektoru za medije. Uz zapošljavanje na neodređeno vrijeme, traže se načelnik/ca tog Sektora i voditelj/ica Službe za medije i audiovizualne djelatnosti u Samostalnom sektoru. Za načelnika treba imati završen preddiplomski i diplomski sveuči­lišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij – iz područja društvenih ili humanističkih znanosti; istaknute rezultate u području od značaja za rad državnog tijela; najmanje četiri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima; znanje engleskog jezika, rada na osobnom računalu i položen državni stručni ispit.
Za poziciju voditelja Službe za medije i audiovizualne djelatnosti, koji funkcionira unutar Sektora, kriteriji su isti, osim jednoga – o „istaknutim rezultatima u području od značaja za rad državnog tijela“.
Mogu se javiti i oni koje nemaju prethodno položen državni stručni ispit, ali su ga u zakonskom roku dužne položiti nakon prijema u državnu službu. Obavezan je probni rad od tri mjeseca – piše u priopćenju HND-a.
Natječaj je objavljen 12. lipnja, 14. u tiskanom izdanju Narodnih novina, a rok za prijavu je osam dana.

Natječaj možete pogledati ovdje.

Foto: Press

comment closed