fbpx

Michael Buble: Ponosan sam što sam prvi put došao nastupiti kod kuće

Zagreb…

Kanadska zvijezda Michael Buble na dvosatnom koncertu otpjevao je svoje najveće hitove, a publici je slao poljupce i fotografirao se s njima

Michael Buble

Michael Buble– Dobra večer! Ponosan sam što sam prvi put došao nastupiti kod kuće. Jako sam sretan i što je obitelj večeras sa mnom jer smo bili na jednom hrvatskom vjenčanju. Večeras ovdje nećete vidjeti pirotehniku, neće zvijezde padati s neba jer ono što vrijedi je glazba, rekao je Michael Buble i oduševio 9500 obožavatelja u zagrebačkoj Areni.
Pozdravni govor započeo je poljubivši zemlju čime je odao počast domovini svoga djeda Mihovila, rodom iz Trogira.
Michael BubleMichael Buble nastup u Hrvatskoj otvorio je hitom ‘Feeling Good’, a već od prvog takta publika je zapjevala u glas s kanadskom zvijezdom . Redali su se hitovi poput “Haven’t Met You Yet”, “My Funny Valentine”, “Forever Now”, a kako je i obećao, napravio je koncertni spektakl na kojem se slavila ljubav.
Dvosatni nastup popraćen je animacijama ali i maestralnim izvedbama kako samog Michaela tako i vrhunskog orkestra te glazbenika koji su s njim dijelili pozornicu. Pauze između pjesama kratio je anegdotama, a rasplesani fanovi uživali su u njegovim hitovima iz 20 godina duge karijere.
Buble se u Zagrebu očito dobro osjećao, a ljubav, koju tako često spominje u intervjuima, publici je iskazao šaljući im poljupce i fotografirajući se s njima. Iako se zbog sina Noaha, kojemu je dijagnosticiran rak, na nekoliko mjeseci povukao sa scene, povratničkom turnejom “An Evening With Michael Buble” pokazao je i dokazao zašto ga smatraju modernim Frankom Sinatrom i jednom od najvećih zvijezda današnjice. Bubléova turneja nakon Zagreba nastavlja se u Pragu, a posljednji koncert imat će u travnju sljedeće godine u Meksiku.

Foto: Press – Miran Inhof