fbpx

Premijerno od 19. travnja – Serija Ubojstvo

Ubojstvo – The Killing

Kultna nordijska kriminalistička serija Ubojstvo stiže na Pickbox NOW

Najpoznatija danska dramska kriminalistička serija Ubojstvo (Forbrydelsen, engl. The Killing) stiže na Pickbox NOW!

Ubojstvo

Premijera prve sezone serije Ubojstvo je 19. travnja, a druga i treća sezona kompletne će se moći gledati od 29. travnja.

Ubojstvo

STATUS KULTNE SERIJE
The Killing se kao izvrsna nordijska serija ističe neočekivanim obratima, interesantnim pričama koje se protežu čitavom sezonom i mračnom atmosferom. Osim toga, hvaljena je i zbog toga što daje jednaku važnost obiteljskim pričama ubijenih žrtava i utjecaju samog zločina u policijskim krugovima.

Najpoznatija danska serija stekla je internacionalnu popularnost te je osvojila brojne nagrade, uključujući nagradu BAFTA i međunarodnu nagradu Emmy. Izvrstan scenarij, izazovno i primamljivo snimanje i savršena glumačka postava na čelu sa Sofie Gråbøl pomogla je ovoj nordijskoj seriji da stekne status kultne serije.

O ČEMU JE RIJEČ?
Radnja serije zbiva se u Kopenhagenu i vrti se oko detektivke Sare Lund (Sofie Gråbøl). Svaka sezona prati nove kriminalističke slučajeve koji se događaju svakog dana, a svaka epizoda pokriva novu 24-satnu istragu.
Policijska istraga brutalnog ubojstva i silovanja mlade djevojke dugotrajna je i iscrpna. Detektivka Sarah Lund trebala je otići u Švedsku i započeti novi život sa svojim zaručnikom, no nikako ne može taj slučaj ostaviti za sobom. Sarah je na čelu istrage i usko surađuje sa svojom zamjenom, detektivom Janom Meyerom.

Političar Troels Hartmann nalazi se usred kampanje za gradonačelnika kad ga novi dokazi povežu s ubojstvom. U periodu od 20 dana sve je više osumnjičenih, a priča kreće u neočekivanom smjeru.
Nakon što pogledate prvu epizodu, htjet ćete gledati još, i još, i još! Fenomenalnu kultnu nordijsku seriju Ubojstvo gledajte na Pickbox NOW od 19. travnja.

Foto: Press
Video: