fbpx

Mislav Čavajda pobjednik ‘Plesa sa zvijezdama’!

HRT show…

Mislav ČavajdaMislav Čavajda pobjednik je osme sezone HRT-ova showa ‘Ples sa zvijezdama‘.  U uzbudljivoj završnici, nakon ispadanja Sande Dubravčić u prvom dijelu emisije ostali su Mislav i Ornela Vištica koji su plesali jive. Nakon što su prebrojeni glasovi gledatelja, Mislav i njegova plesna partnerica Petra Jeričević proglašeni su najboljim parom.
– Osjećam se nevjerojatno, moja sreća je bila potpuna već samim time što sam došao u finale, ovo je sada jedan ponos koji ne mogu opisati. Nevjerojatno turbulentna tri mjeseca, sretna, tužna, naporna, jedan emocionalni vrtuljak kroz koji sam prošao i sigurno ću ga pamtiti do kraja života. Svaki je tjedan nosio neki drugačiji naboj, posebno bih izdvojio taj kontakt sa Petrom, stvarno sam  dobio partnericu sa kojom sam kliknuo na prvu i sa kojom sam mogao izmjenjivati ideje i kreativnost, i to se vidjelo u rezultatu – rekao je Mislav u svojim prvim dojmovima nakon proglašenja.
Posebno mu je bilo drago što ga je član žirija Davor Bilman opisao kao najboljeg amaterskog plesača u svih osam dosadašnjih sezona.
– To je stvarno bio veliki kompliment, jer bilo je dosta kvalitetnih plesača i mogu samo reći hvala mu na tome – dodao je Mislav.
Finalnu večer sva tri para – Mislav Čavajda sa Petrom Jeričević, Ornela Vištica sa Markom Hercegom i Sanda Dubravčić sa Nicholasom Quesnoitom – otvorila su sa po dva plesa.
U prvom plesu nastupili su Mislav i Petra te za svoj passodoble na Carminu buranu dobili 40 bodova. Član žirija Elio Bašan za njihov je nastup rekao ‘da je bio koreografski vješto ispričana priča te perfektna performansa’.
Nakon njih zaplesali su Ornela Vištica i Marko Herceg te su za svoj tango dobili 40 bodova. Njihov nastup dojmio se Davora Bilmana.
Ornela Vištica– Posebno mi se sviđa je što ste sa relativno jednostavnim figurama pokazali ono što tango doista jest, nemam zamjerke – ocijenio je Davor.  Potom su plesali Sanda i Nicholas,  te su za svoj passodoble dobili 39 bodova. Davor je rekao kako mu se činilo kao da nisu prenijeti svu tu energiju te je primijetio njihove male greške, a Elio je ipak pohvalio pohvalio Sandinu fokusiranost.
Svi parovi potom su otplesali još jedan ples. Prvi je nastupio Mislav i to sa plesom slobodnog stila, za kojeg je dobio također 40 bodova i još bolje komentare žirija nego u prvom plesu.
– Emotivno ste me takli u srce, to je to, Petra, moram pohvaliti vašeg đaka – rekao je Dinko Bogdanić,  na što se nadovezao Davor Bilman, dodavši kako je po njegovom mišljenju Mislav najbolji amaterski plesač u svih osam sezona.
Nakon njega plesala je Ornela Vištica, također slobodni ples i za njega dobila 37 bodova žirija. Sanda i Nicholas iznenadili su odabirom svojeg plesa, izveli su Can can i za njega dobili maksimalnih 40 bodova. Nakon toga uslijedilo je glasovanje, te ispadanje Sande iz nastavka natjecanja.
Sanda Dubravčić– Ovo je predivno, uživala sam u svim plesnim trenucima, ali i onim drugima ovdje provedenim, zahvalila bih ljudima sa HRT-a, svojoj publici i žiriju koji je davao odlične kritike. Ipak sam u zadnjem plesu dobila 4 desetke, a posebna zahvala ide gđi Milki – rekla je Sanda.
Nakon njezinog ispadanja, u drugom dijelu emisije preostala dva para plesala su jive koji žiri nije bodovao. Nakon glasanja gledatelja, Mislav je proglašen pobjednikom. Drugoplasirana Ornela također je bila zadovoljna nastupom u osmoj sezoni Plesa.
‘Finale je na neki način za mene pobjeda. Mislav je najbolji od početka, tako da je ova pobjeda bila nekako i očekivana, ali ja sam presretna. Za mene je ovo bio jedan predivan show i iskustvo kojeg ću se sigurno sjećati cijeli život. Zahvalna sam svojim navijačima na podršci, kolegama na prekrasnom druženju i cijeloj ekipi HRT-a na profesionalnosti – rekla je Ornela.

Foto: Press Scena.hr