fbpx

Sementa Rajhard dobila ulogu u filmu Vrati se, Zone

Velika prilika…

Lijepa Sementa za portal Scena.hr otkriva kako se snašla u novoj ulozi

Sementa Rajhard– Zaista sam neopisivo sretna. Iako sam nakon ‘Stelle’ mislila da će moja karijera više ići u glazbenom smjeru, drago mi je da sam dobila priliku igrati u filmu jer to objedinjuje i ljubav prema glazbi i glumi –  rekla je lijepa pjevačica i glumica. Sementa Rajhard dobila je ulogu u filmu ‘Vrati se, Zone‘, a to je nastavak kultnog srpskog filma ‘Zona Zamfirova’. Producenti filma oduševili su se njezinim sjajnim vokalom u seriji ‘Stella‘ te su joj odmah ponudili ulogu Kaline. Sementa se šokirala kad je dobila ponudu, čak je isprva mislila da je riječ o šali. No kad su počeli pregovori, postala je svjesna da se to zaista događa.
– Ovo je odlična prilika jer ću steći još više iskustva. Prije snimanja sam imala pozitivnu tremu. Ekipa je odlična i brzo sam se uklopila. A Kalina je jako zanimljiva uloga, čak je pomalo i zločesta – naglasila je uz osmijeh. Obitelj joj je velika podrška u svemu, a posebno je vezana uz brata.
–  Mojoj obitelji je drago što sam ostala svoja. Bez obzira na uspjeh, u obitelji nemam status zvijezde. I dalje moram raditi stvari koje sam i prije radila – šaljivo je istaknula Sementa. Iako je sve više radi kao glumica, Sementa i dalje pomaže roditeljima oko administracije obiteljske tvrtke. Saznali smo kakve scene Sementa nikad ne bi snimila.
–  Čak kad bih dobila ponudu da glumim djevojku Jamesa Bonda, ulogu bih prihvatila, ali bez seksi scena – naglasila je kroz smijeh.

Foto: Ladislav Rajhard