fbpx

Milan Bandić: Posebno ću nagraditi naše dečke kad osvoje petu titulu zaredom

Zagreb…

Milan Bandić– Kada netko ima 22 medalje, od toga četiri zlatne, četiri puta europski prvak, i brani peti put titulu, to je hvale vrijedno i za veće zemlje i nacije nego što su Zagreb i Hrvatska. Vidimo se 26. lipnja u Gradskoj upravi gdje ćemo posebno nagraditi naše dečke kada osvoje petu titulu zaredom. Budući da će krenuti pripreme i za šestu titulu, ja ću im stisnuti ruku – rekao je Milan Bandić na otvorenju.
Vrhunski sportski događaj koji se održava pod visokim pokroviteljstvom Grada Zagreba na novoizgrađenim pješčanim terenima ŠRC-a Jarun je počeo. U17 Europsko prvenstvo su otvorili Milan Bandić, gradonačelnik grada Zagreba i Ole Jorstad, predsjednik komisije za rukomet na pijesku i član Upravnog odbora Europskog rukometnog saveza.
Europsko prvenstvo se odigrava pod visokim pokroviteljstvom Grada Zagreba, a za potrebe EURA su rekonstruirani i nanovo izgrađeni pješčani tereni. Gradonačelnik Milan Bandić se zahvalio svim organizatorima te poželio dobrodošlicu i uspjeh svim natjecateljima.

Foto: Press