fbpx

Nagrađujemo čitatelje: Ulaznice za predstavu Moskva Petuški

Nagradna igra…

Moskva PetuškiPortal Scena.hr u suradnji s kazališnom družinom ‘Bastien‘ nagrađuje najsretnije čitatelje s 2×2 ulaznice za predstavu ‘Moskva Petuški‘ koja je na programu 19. ožujka 2015. godine u 20,00 sati u Teatru na Trešnjevci (Park Stara Trešnjevka 1, Zagreb). Potrebno je na službenoj Facebook stranici lajkati objavu i podijeliti je na svom zidu. Na mail [email protected] poslati u naslovu ključnu riječ ‘Moskva Petuški‘, ime i prezime i Moskva Petuškikontakt telefon. Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u nedjelju 15. ožujka do 20,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici.
O predstavi:
Monodrama Moskva Petuški – Veliki povratak na kazališne daske, po nekim kritičarima, zadnjeg ruskog klasika, poeme Moskva Petuški, samizdatskog ruskog pisca Venedikta Jerofejeva. Ovo je priča o životu, ljubavi, prijateljstvima, nesporazumima, sreći i nesreći, o neuklopivosti u sisteme.  Moskva Petuški je biografija ispričana putovanjem punim iznenađenja, zabavnih susreta i veselih razgovora začinjenih čuvenom ruskom votkom. Monodramu je režirao i adaptirao redatelj Jasmin Novljaković. Glazbu je napisao Igor D. Savin. U ulozi Venje pojavljuje se Ljubo Zečević.

Foto: Press

OBJAVA NAGRADA 15. ožujak:
Nagrade 2×2 ulaznice, za predstavu ‘Moskva Petuški‘ koja je na programu 19. ožujka 2015. godine u 20,00 sati u Teatru na Trešnjevci (Park Stara Trešnjevka 1, Zagreb)osvojili su Marija Milanović i Ljiljana Sarčević. Ulaznice se podižu na blagajni kazališta na dan predstave.
Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, u ovom tjednu opet Nagrađujemo čitatelje.
Scena.hr