fbpx

Nina Slišković: Riva i Noa su mi potpuno promijenile život!

Kućni ljubimci…

Radijska voditeljica Nina Slišković pružila je topli dom mješankama Rivi i Noi.
– Riva i Noa ‘na prvu’ su iste. Obje su udomljene. Noa ima deset godina, a Riva tri. Obje su mješanke. Karakterno su potpuno drugačije – uz osmijeh je ispričala simpatična Nina Slišković za portal Scena.hr. Noa je imala mjesec dana kad ju  je Ninin otac donio s Brača.

Nina Slišković

– A Rivu je sestra pronašla na Badnjak. Kako je to bio period kad sam ja tek preselila u Zagreb i umirala od tuge bez psa, seka je mislila da je zgodno da mi Rivu daruje za Božić. Najbolji dar ikad. Bila sam u šoku, sjećam se samo da ju je seka izvukla od ispod dekice i rekla: “Ovo je tvoj novi pas. Zove se Maza!”, a ja sam samo viknula kroz suze: “Moj pas se sigurno neće zvati Maza”. Sutra je ispalo da će se zvati Riva – prisjetila se dirljivog trenutka Nina. Dodaje da se u Rivu i Nou zaljubila na prvi pogled.

Nina Slišković

– Obje su proždrljivice. Najviše vole sjediti ispod stola i žicati. A pseća hrana im je nužno zlo. Riva se uredno popne na stol nakon ručka, čim se mi maknemo od njega – nastavlja Nina kroz smijeh. Riva se voli igrati s plišanim igračkama, a Noa voli loptice. Noa je mirna i poslušna, govori Nina, te nije baš sklona avanturama.

Nina Slišković

– Ali zato Riva to sve nadoknadi. Znala sam satima stajati pred zgradom i dozivati je da se vratimo kući. A vikati “Riva, Riva” usred Dubrave i nije baš najidealniji scenarij – objasnila je voditeljica kojoj se život jako promijenio otkad ima Rivu i Nou. Voli ih beskrajno.
– Nema šanse da mogu sada zamisliti život bez psa. Ta ljubav je bezuvjetna i potpuna. Sad sam postala jedna od onih ljudi koji hodaju po svijetu i vrbuju druge ljude da si nabave psa. Jer ništa se s tim osjećajem ne može mjeriti – zaključila je Nina.

Foto: Privatni album – Nina Slišković