fbpx

Oštrovčanima u posjet dolazi – Uskok!

Serija…

UskokNajgledanija domaća dramska serija od 19. siječnja ponovno na malim ekranima. Nakon kratke pauze, junaci iz omiljenog sela od sljedećeg ponedjeljka ponovno će svojim zgodama i nezgodama zabavljati gledatelje u večernjim satima na Novoj TV.
Zanimljive dogodovštine iz Oštrovca dobivaju nove zaplete, pa tako sa sljedećim tjednom Oštrovčanima u posjet dolazi – Uskok. Ana Vilenica kao Vlatka te Siniša Ružić kao Stanko, predstavnici zakona, Uskok, Ecija Ojdanicunijet će nemir među stanovnike Oštrovca koji će gledatelje nasmijati u svojim ‘akcijama’ skrivanja svojih nezakonitih radnji.
Saznavši kako Uskok ne njuška po Oštrovcu, već je za petama Kreši, kojega je otkucala vlastita žena, vidjet ćemo kakve će planove skovati Mile, Stipe i Sveto kako bi zaživjeli svoj stari plan da otjeraju Došenove iz sela.
U strahu od zatvora, Krešo popušta Renatinim idejama te Katarinu i Tomislava zatvara u napuštenoj seoskoj kući, a u selo dolazi i odvjetnik u slučaju promjene ugovora o nasljedstvu.
Situacija u mjesnom odboru postaje sve napetija. Smicalice i kalkulacije nasmijat će gledatelje, a Oštrovcu se sprema novo predsjedničko imenovanje.
Ne propustite nove nastavke omiljene serije ‘Kud puklo da puklo‘ od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat.

Foto: Press