fbpx

Ovaj tjedan u seriji Kud puklo da puklo!

Nova TV…

Kud puklo da pukloKatarinu će privesti u policijsku postaju Krasinac zbog devastacije don Antinog vrta. Don Ante želi dići tužbu protiv Damira i pobrinuti se da ostane bez posla, ali mu za to treba Katarinino priznanje da je sudjelovao s njom u uništavanju vrta. Vidjet ćemo hoće li Katarina izdati Damira i tko će doći u Oštrovac kako bi Katarinu lišio imetka. Ovoga tjedna Milina želja za povratak na tron mjesnog odbora postaje sve jača, a u prilog će mu ići i Mandina smrt. Zajedno sa Stipom, učinit će sve kako bi svrgnuo Barbaru s mjesta predsjednice mjesnog odbora, a na što će morati sve pristati, vidjet ćemo krajem tjedna.
Kud puklo da pukloDok Ane puškom prijeti Tomislavu da oženi Snježanu, Milica priprema predbračni ugovor kako bi se osigurala da Snježana ne dođe do Tomislavova nasljedstva. Snježana će se posvađat s majkom te odseliti kod Tomislava, a onda će doživjeti šok – Katarina će se izlanuti da je Tomislav s njom samo radi kupaonice! Povrijeđena Snježana, kupi svoje stvari i ponovno se vraća majci, no neće sve ići kako je zamislila – Ane je izbacuje iz kuće.
Razočarana Snježana noć provodi ispred kapelice, pronalazi je Ljubo koji se razljuti te zajedno s Josipom smišlja kako Tomislava naučiti pameti.
Neslana šala Ljube i Josipa pretvorit će se nešto što nisu mogli ni zamisliti, a na noge će se podignuti cijelo selo.
Što će se dogoditi s Tomislavom nakon što ga odvedu u šumu i zavežu za stablo, ne propustite pogledati u novim nastavcima serije ‘Kud puklo da puklo‘ već ovoga tjedna!

Foto: Press