fbpx

Izbori: Barbara je nova predsjednica odbora!

Kud puklo da puklo

predsjednica, izboriU selu se održavaju izbori i pobjedu za jedan glas odnijet će Barbara. Kada Mile sazna da je presudni glas bio Zdenkin, koja je pila rakiju s Krešom i Katarinom i tako zakasnila na glasovanje, napast će ju da je pijanica koja mu je uništila život. Vidjet ćemo kako će Zdenka nakon bračne svađe početi pakirati kofere. Hoće li ga zaista napustiti zauvijek ili ne, tek ćemo vidjeti. No, svađu Zdenke i Mile pokušat će iskoristit Sveto, no Mile mu neće ostati dužan, te će obojica noć provesti u pritvoru.
S Barbarinom pobjedom, nastat će i novi problemi u Oštrovcu. Vidjet ćemo tko će se sve naći na njezinoj crnoj listi, a prva će biti Ane, kojoj će predsjednica Barbara uručiti uredbu o zabrani točenja alkohola u krčmi iza 20 sati.  Barbara odlučno kreće sa svojim mandatom te donosi uredbu o uređenju okućnica koja će izazvati paniku u selu. Nakon žalovanja za izgubljenim predsjedničkim tronom, Mile se odlučuje ponovno politički angažirati, a što će presuditi tome, vidjet ćemo već krajem tjedna.
Novi ljubavni par, Snježana i Tomislav, dogovaraju svoj prvi spolni odnos koji neće proći dobro. Kako će Tomislav pokušat vratiti svoju mušku čast te tko će mu u tome pomoći vidjet ćemo ovoga tjedna. Snježanu će dočekati primamljiva pozivnica za noć koju neće nikada zaboraviti, a Tomislav će se suočiti s Aninom puškom.
Ne propustite nove epizode serije ‘Kud puklo da puklo‘ od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

Foto: Press