Zrinka, Nikša i Ivo poklanjaju: Teatru s ljubavlju!
Piše: redakcija On 3 velj., 2016 At 12:49 PM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

HNK Zagreb…

Teatru s ljubavljuPovodom Valentinova, ali i obilježavanja 120. godišnjice kazališne zgrade Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, tenor Ivo Gamulin Gianni, glumci Zrinka Cvitešić i Nikša Kušelj, članica Baleta Atina Tanović te baletni umjetnik i ravnatelj Baleta Leonard Jakovina nastupit će u glazbeno-scenskom spektaklu pod nazivom ‘Teatru s ljubavlju‘ koji će se održati u nedjelju, 7. veljače 2016. godine u 20,00 sati.
Spomenuti umjetnici će u inovativnoj Teatru s ljubavljuumjetničkoj sinergiji na potpuno nov način interpretirati neke od najljepših ljubavnih pjesama svih vremena, popraćene plesnim izvedbama. Odabrane su svjetske i hrvatske uspješnice koje smo slušali posljednjih 120 godina u najslavnijim kazališnim, filmskim, opernim i baletnim djelima. Neke od njih su ‘Memory’ iz mjuzikla Cats, ‘Smile’ Nat King Colea, ‘Parla piu piano’ iz filma Kum, ‘Falling Slowly’ iz filma Once.
U ovom jedinstvenome glazbeno-scenskom događaju nastupit će i Jazz orkestar HRT-a pod ravnanjem Andreasa Marinella.
Teatru s ljubavlju posjetiteljima će ponuditi uvid u retrospektivu kroz mnoštvo različitih, a međusobno povezanih glazbeno–plesnih priča s jasnom porukom o neraskidivoj vezi ljubavi i umjetnosti.

Foto: Mara Bratoš

comment closed