fbpx

Ivo Gamulin: Za Varaždin me vežu lijepe uspomene!

Tradicija…

Božićni koncert Ivo Gamulin Gianni i prijatelji će se održati 14. prosinca u HNK Varaždin

Ivo Gamulin– Veselim se koncertu u Varaždinu jer evo nakon dugo vremena ponovno dolazim u taj prekrasan grad. U tom kazalištu je bila i promocija mog prvog albuma, zato me za taj grad vežu jako lijepe uspomene. Varaždin je grad koji me asocira na ljepotu, mir, baroknu glazbu i zato ga posebno volim. Na svom koncertu upravo želim da svi tu večer osjete mir i ljepotu glazbe koju želim podijeliti s njima u ovo blagdansko vrijeme. Volio bih da svi na trenutak zaborave na sve ono što naš Ivo Gamulinmir danas razara, neka ta večer bude ispunjena osmijehom, pozitivom i dobrom glazbom  – ispričao je Ivo Gamulin Gianni za portal Scena.hr. Hrvatski tenor će 14. prosinca u HNK Varaždin održati božićni gala koncert ‘Ivo Gamulin Gianni i prijatelji‘. S njime će na pozornici zapjevati i sopranistica Valentina Fijačko te Ivana Kindl.
– S Valentinom sam već jako puno surađivao i u kazalištu i kroz koncerte. Uvijek me veseli suradnja s takvim umjetnicima koji na isti način proživljavaju glazbu. Valentina te emocije nosi u sebi, zato želim da u njezinom gradu napravimo nešto što će ljudi još dugo pamtiti – istaknuo je Gamulin. S Ivanom Kindl, kaže, ovo je prva suradnja.
– Ivanu cijenim kao pjevačicu, vrhunski je vokal i vjerujem da će publika koncerta uživati u našem zajedničkom muziciranju – dodaje.
Koncert ‘Ivo Gamulin Gianni i prijatelji‘ je već postao prepoznatljiv, a Gamulin je na koncertu ugostio velike zvijezde – Anna Oxa, Gloria Gaynor, Dionne Warwick, Pastora Soler, Doris Dragović, Kaliopi, Maja Blagdan i mnoge druge.
– Ovakvi koncerti su posebni. Uvijek me vesele jer se između nas izvođača i publike dogodi neka posebna energija, osjetim tu radost u publici i to je za nas izvođače nešto predivno – rekao je Gamulin. Saznali smo i najvažniji događaj ove godine u životu poznatog tenora.
– Kupio sam stan i uživam u njemu, a posebno u uređenju. A u idućoj godini planiram nešto veliko, posebno i nešto novo – naglasio je tajnovito Gamulin te dodaje kako još ne može otkriti detalje. A čitateljima portala Scena.hr je poručio:
– Čitajte i informirajte se na dobrim i vjerodostojnim portalima, malo je danas iskrenosti. Rijetki su oni kojima možete vjerovati, ali ja vjerujem portalu Scena.hr. Svim čitateljima, novinarima i urednicima portala Scena.hr ugodne blagdane i sve najbolje u 2015. godini.

Foto: Press – Privatni album