fbpx

Ivo Gamulin Gianni i prijatelji u Lisinskom!

Ivo GamulinNa tradicionalnom gala koncertu  Ive Gamulina Giannija i prijatelja naš će proslavljeni tenor pjevati sa španjolskom pjevačkom divom Pastorom Soler. A posebne gošće će biti i popularne hrvatske pjevačice Vanda Winter i Maja Blagdan. Koncert će se održati 23. prosinca u Koncertnoj dvorani ‘Vatroslav Lisinski’ s početkom u 20 sati.
Adventski ugođaj u toj posebnoj glazbenoj večeri upotpunit će i sudjelovanje poznatog zbora Mozartine, a na repertoaru će se uz božićne hit pjesme naći i hitovi Ive Gamulina Giannia, te svjetski poznati glazbeni evergreeni, a večer će obilovati i zanimljivim duetima i tercetima.
Ivo Gamulin Gianni jedan je od naših najpopularnijih tenora, rođeni Hvaranin, član ansambla Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. Iza njega su brojni solistički koncerti te suradnje s velikim svjetskim glazbenim zvijezdama. Tako je 2009. godine uz revijski orkestar Zagrebačke filharmonije pjevao s Annom Oxom, a dvije godine kasnije održao turneju sa soul i jazz divom Natalie Cole.
Tradiciju božićnih gala koncerata Ivo Gamulin Gianni započeo je u prosincu 2010. godine kada je ugostio Gloriu Gaynor, te 2011. nastavio ovaj sjajan koncept uz veliku američku glazbenu zvijezdu Dionne Warwick uz Simfonijski orkestar HRT-a, da bi protekle godine konačno zbog ogromnog interesa hrvatske publike održao i cijelu božićnu turneju ‘Ivo Gamulin Gianni & prijatelji’ sa svojim gostima Pastorom Soler, Davidom Elliottom i Doris Dragović u Hrvatskim narodnim kazalištima u Splitu, Zagrebu i Osijeku.
Pastora Soler, pjevačica koju mnogi nazivaju i španjolskom Celine Dion, i ove će godine podijeliti pozornicu i radost Božića s Ivom Gamulinom Giannijem na istinskom glazbenom spektaklu ‘Ivo Gamulin Gianni & prijatelji’ 23. prosinca u zagrebačkom hramu kulture, Koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“, a organizatori iz produkcijske kuće Star produkcija očekuju da će predstojeći koncert ponovno biti jedan od najatraktivnijih glazbenih događaja ususret ovogodišnjem Božiću.

Prodaja ulaznica za koncert ‘Ivo Gamulin Gianni & prijatelji’ započinje od 29. studenoga, a ulaznice se mogu kupiti po cijenama u više kategorija (80/100/120/140/160 kuna) na blagajni Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski te u sustavu Ulaznice.hr.